Prędzej sobie ramię urwie tym tłuczeniem.DUN I LOVE pisze:Venus przegrała - chyba czas pomyśleć o emeryturze.
Errani, Kvitova i Vinci już poza turniejem.
Prędzej sobie ramię urwie tym tłuczeniem.DUN I LOVE pisze:Venus przegrała - chyba czas pomyśleć o emeryturze.
Żebyś Ty wiedział, jak ja się rano ucieszyłemBarty pisze:Julia.![]()
Z nią jest przecież jak z Ferrerem w ATP - idealny miernik jakości współczesnego tenisa.Rroggerr pisze: Zaskakująco sympatyczne te wyniki. Miło oglądało się bezradną Errani - gdyby WTA stało na normalnym poziomie, pewnie byłby to widok częstszy...
Taki jak to ona w Australii, ledwo biegająca, niekontrolująca żadnego z uderzeń, momentami bezmyślne tłuczenie. Ale i tak brawa dla Kumkhum, która potrafiła taki stan Kvitovej wykorzystać.Rroggerr pisze:ChrumchrumKumkhum.W poprzednim sezonie ją widziałem i mi przypadła do gustu - przede wszystkim te kąty - więc miło, że sprawiła niespodziankę. Choć domyślam się jaki wpływ miała na taki rezultat Petra.
Z AR gra Putintseva. Zachowaniem podobne, ale jednak gra nie ta sama.Mario pisze:Elina to ta rywalka Radwańskiej?
Bardzo ciekawy tenis. Natomiast jeśli chcesz połączenia, to raczej polecałbym Elinę.Mario pisze:Ciekawy tenis albo chociaż ładna? Pytam, bo ES na pewno ma zamiar nas tym katować.
W końcu to Radwańska. Choćby z Bobusiciami grała, to zagości na głównym ES. Ja tam się cieszę, przynajmniej Yulkę normalnie obejrzę.Mario pisze:Ciekawy tenis albo chociaż ładna? Pytam, bo ES na pewno ma zamiar nas tym katować.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 15 gości