Czyżby sezon 2011 umknął Twojej uwadze?Bizon pisze:Murray też ma szansę pokonać Djokovica. Nie demonizowałbym Serba, owszem ma największe szanse, ale nie ma mowy o dominacji typu Federer 2004-2007, czy Nadal 2010.

Czyżby sezon 2011 umknął Twojej uwadze?Bizon pisze:Murray też ma szansę pokonać Djokovica. Nie demonizowałbym Serba, owszem ma największe szanse, ale nie ma mowy o dominacji typu Federer 2004-2007, czy Nadal 2010.
Taka dola faworyta, że wszyscy poza jego fanami szukają potencjalnych pogromców. Traktuj to jako dowód uznania dla Serba.grzes430 pisze:Ale czy na prawdę musimy szukać rywala dla Nole?
Chętnie bym napisał coś o poziomie turnieju, ale najbardziej przeze mnie lubiany szlem to oglądanie highlights'ów, a przynajmniej tak to wygląda w tym roku.Shinoda pisze: Chyba trzeba o czymś pisać by wątek cały czas trzymał w napięciu.
Robertinho pisze:Moje obawy zaczynają rosnąć, chyba nawet Robpal nie będzie w stanie mnie uspokoić, a Anuli nie widze na forum.
Rzekłeś.Bizon pisze:W każdym bądź razie ma 50% szans na wygraną
Nie martw się.Robertinho pisze:Na nikogo już nie można liczyć w tych czasach.
DziękiAnula pisze:Nie martw się.Robertinho pisze:Na nikogo już nie można liczyć w tych czasach.![]()
Jak będzie trzeba, to zaśpiewamy Ci chóralnie kołysankę do snu. Z pewnością pomoże.![]()
Wujek Toni pisze:Nie wiem co myśleć o jutrzejszym hicie dnia zaplanowanym na sesję wieczorną. Rozsądek podpowiada, że jednak Dziadzia powinien emerytowanego Koliusza odesłać w 3 szybkich, ale mimo to przebija się przez moją wyobraźnię wizja koszmarnej 5-setówki z okropnie heblującym Fedem.
Dla Ciebie to w ogóle każdy poważny tenisowy turniej mógłby zaczynać się od półfinałów z wiadomym składem czy się mylę?jonathan pisze:Gdyby nie to, że Roger grał z nim pierwszy mecz w turnieju i po dwumiesięcznej przerwie, Francuz mógłby jak dla mnie w ogóle nie wychodzić na kort.
Bardzo fajny mecz, również oglądam.robpal pisze: No, popatrzę chociaż jak Brands Tomicia wysyła do stodoły
Użytkownicy przeglądający to forum: no-handed backhand i 4 gości