Staram się nie zamykać na nowe trendy, ale to po prostu wygląda bardzo słabo.
jonathan pisze:Zauważyliście, że narzeczona Djokovicia jest przedstawiana przez realizatora nie jako jego "girlfriend", tylko "fiancee" (Novak właśnie tak od jakiegoś czasu o niej mówi)? Naprawdę ładnie.
...
W ogóle trzeba powiedzieć, że Federer po raz pierwszy od dawna potrafi wreszcie rozegrać kilka dobrych meczów w dwóch różnych turniejach, bo wcześniej miał tylko przebłyski w pojedynczych meczach (w Rzymie i Cincinnati). W Bazylei poprawiał się z rundy na rundę, a teraz odniósł dwa solidne zwycięstwa. Dziś byłem nawet momentami pod wrażeniem jego gry i kto wie, czy Roger nie będzie miał jutro większej szansy na pokonanie Del Potro niż w zeszłym tygodniu.Robertinho pisze:Bardzo pewna wygrana.Teraz znowu DelPo. I chyba jest opcja powalczyć.
Jak przegra, to Ci powiem.Widzu pisze:Panowie powiecie mi na jakie miejsce spadnie Jurek jak dzisiaj przegra z Nadalem?
Ok, to mam nadzieje, że nie powieszjonathan pisze:Jak przegra, to Ci powiem.Widzu pisze:Panowie powiecie mi na jakie miejsce spadnie Jurek jak dzisiaj przegra z Nadalem?
Na to samo, na którym na chwilę obecną jest w rankingu race.Widzu pisze:Panowie powiecie mi na jakie miejsce spadnie Jurek jak dzisiaj przegra z Nadalem?
OK dzieki, czyli bez tragedi:)Nadalito pisze:Na to samo, na którym na chwilę obecną jest w rankingu race.Widzu pisze:Panowie powiecie mi na jakie miejsce spadnie Jurek jak dzisiaj przegra z Nadalem?, czyli na 21 (spadek o 7 pozycji w entry).
Powiem czy nie powiem, ale po prostu nie podzielam takiego podejścia do meczu. Mam jednak szczerą nadzieję, że przynajmniej sam Janowicz nie zastanawia się, czy obroni zeszłoroczny finał, czy nie, bo wtedy na pewno spadnie na tę 21. czy którąś tam pozycję.Widzu pisze:Ok, to mam nadzieje, że nie powiesz
Jak dzisiaj spędzam Halloween? - Oglądam starcie Janowicz - Nadal. I mam nadzieję, że zobaczę masakrę, którą odczuje Nadal.
Chciałem właśnie pisać, że nie.Martinek pisze:DUN, Janowicz ma większego bicka od Ciebie?
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 1 gość