Rodżer Anderłoter pisze:Mario a jakbyś mógł wybrać tylko jednego z tych Twoich Francuzów i zagrać z którymś nich na korcie (Ty wybierasz nawierzchnię) to kogo byś wziął ?

Rodżer Anderłoter pisze:Mario a jakbyś mógł wybrać tylko jednego z tych Twoich Francuzów i zagrać z którymś nich na korcie (Ty wybierasz nawierzchnię) to kogo byś wziął ?
Trzech? Ja widzę dwóch i to tylko wtedy, kiedy w formie i całkowicie pewni, że i tak wybiegają mecz jakby co.DUN I LOVE pisze:Tylko, że w ten sposób może się okazać, że dzisiejsze ATP ma tylko 3 tenisistów o żelaznej psychice. Złote czasy Tenisa?Robertinho pisze:Ograniczenia tenisowe ograniczeniami, ale nikt mi nie powie, że jak ktoś w jednym meczu dwa razy z *54 wtapia 57, to ma żelazną psychikę. Jak Roger przegrywa wygrane sety, to też się objawia jego tenisowa mierność, tudzież jednowymiarowość?
Ciężki wybór, ale chyba z Llodrą w hali Bercy.Rodżer Anderłoter pisze:Mario a jakbyś mógł wybrać tylko jednego z tych Twoich Francuzów i zagrać z którymś nich na korcie (Ty wybierasz nawierzchnię) to kogo byś wziął ?
Też byś grał s&v ?Mario pisze:Ciężki wybór, ale chyba z Llodrą w hali Bercy.Rodżer Anderłoter pisze:Mario a jakbyś mógł wybrać tylko jednego z tych Twoich Francuzów i zagrać z którymś nich na korcie (Ty wybierasz nawierzchnię) to kogo byś wziął ?
A jeszcze niedawno kłamali w mediach, że nie wygrał pod dachem od 8 lat.Mario pisze:Dopiero teraz dotarło do mnie, że Nadal ma już 2 tytuły w hali w karierze.
Tutaj tak policzyli:Mario pisze:Oni poważnie licząc to jako indoor?
Nie ma szans. Nie ten umysł. Za głupi jest na to po prostu. Możliwości tenisowe ma. Ale ww sumie to jedyne co ma.Mario pisze:Monfils - Roland Garros.
Ze względu na taktykę chwalisz Simona? Człowieka, który przez całą karierę stosuje jedną taktykę i alternatywnej nie posiada, bo nie posiada umiejętności, które pozwoliłyby mu ją mieć?SebastianK pisze:Czemu ? Czemu nie oceniać też po możliwościach ?Mario pisze:Podchodząc tak do sprawy, to jak najbardziej. Ale mało kto odbiera tenis w ten sposób.
Ja rozumiem, że Ty akurat przedkładasz względy wizualne nad taktykę i konsekwencję
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości