Djokovic na AO:
26 wygranych z top 10
18 wygranych z top 5
Nadal na RG:
32 wygranych z top 10
20 wygranych z top 5
Już w niedzielę Novak moze zrównać się z Nadalem w liczbie wygranych nad top 5.
Djokovic na AO:
To i przemęczenie Djokovicia to główne (i jedyne poważne tak naprawdę) aspekty świadczące wyraźnie na korzyść Najuczciwszego Tenisisty w tym pojedynku.Robertinho pisze: ↑22 sty 2025, 12:32 Sinner ma jednak znacznie solidniejszą i też prostszą w egzekucji bazę, nie będzie bawił się jakieś bezsensowne pykanko
Nie grałem nic na AO.
Może chodzi o słynnego zakład @Barty vs @Kamileki o 26 WS GOATa. Niestety nie pamiętam o co się Panowie założyli.Kiefer pisze: ↑22 sty 2025, 13:02Nie grałem nic na AO.
Natomiast rzeczywiście się zastanawiam czy czegoś nie puścić na Novaka, bo wczoraj widziałem na Jannicka 1,9 a na Serba 3,5 jakoś, pytanie czy lepiej nie poczekać do ewentualnego finału i coś live nie zagrać, niestety wczoraj kurs 7 na Novaka mi przepadł.
Przemyślana decyzja.DUN I LOVE pisze: ↑22 sty 2025, 13:11 Barty pojedzie do Przemyśla i zapłaci Kamilowi za kawę w Żabce.
Przemyśl będzie miastem poznań.no-handed backhand pisze: ↑22 sty 2025, 13:16Przemyślana decyzja.DUN I LOVE pisze: ↑22 sty 2025, 13:11 Barty pojedzie do Przemyśla i zapłaci Kamilowi za kawę w Żabce.
Użytkownicy przeglądający to forum: DUN I LOVE i 1 gość