Rozwinę później, ale znowu nie rozumiałem kursów buków przed meczem.
Pokazał dziś klasę Alcaraz. Znowu rozkochuje w sobie świat. Oby poszedł za ciosem w Paryżu.
Rozwinę później, ale znowu nie rozumiałem kursów buków przed meczem.
Poprawiłem.DUN I LOVE pisze: ↑18 maja 2025, 19:18 Siódmy tytuł M-1000. Dogonił skompromitowanego przez bycie damskim bokserem Saszę Zvereva.
Drugi najlepszy wynik w karierze na cegle dla Sinnera.DUN I LOVE pisze: ↑18 maja 2025, 19:15 Rozwinę później, ale znowu nie rozumiałem kursów buków przed meczem.
Pokazał dziś klasę Alcaraz. Znowu rozkochuje w sobie świat. Oby poszedł za ciosem w Paryżu.
Dziś na pewno wyglądało to optymistycznie, tenisowo przede wszystkim, kiedy krytykujemy styl gry to krytykujemy, ale kiedy zasługuje na pochwały to trzeba pochwalić.DUN I LOVE pisze: ↑18 maja 2025, 19:15Rozwinę później, ale znowu nie rozumiałem kursów buków przed meczem.
Errata - Daniil ma 6 różnych mastersów. Ale on już raczej tych 3 pozostałych nie powącha, szczególnie, że 2 są na cegle.Marcelo pisze: ↑18 maja 2025, 19:23 Nieźle pocisnął Carlitos. Ta zabójcza alternatywa między pierdolnięciem z forehandu i precyzyjnym skrótem jest nie do pozazdroszczenia z perspektywy rywala z drugiej strony siatki.
Hiszpan zrównał się właśnie ze Zverevem w ilości wygranych, poszczególnych Mastersów (5). Spośród aktywnych graczy (poza Djokovicem oczywiście) mają ich najwięcej. Zostały mu jeszcze 4, ale te najtrudniejsze dla niego, czyli na szybszych kortach z drugiej części sezonu (letnie i jesienne). Dobry jest ten wieloletni układ 9 turniejów rangi 1000. Oby ATP nie wpadło na genialny pomysł, żeby to zepsuć. Ciężko mu będzie powtórzyć wyczyn Serba i zaliczyć Złotego Karierowego Mastersa, ale trzymamy kciuki.
Finał olimpijski na kortach ziemnych w Paryżu był arcydziełem taktycznym serbskiego geniusza. Nie możesz mieć pretensji do zwykłego śmiertelnika, że nie sprostał boskiej interwencji, która prowadziła rękę i umysł Djokiovica.DUN I LOVE pisze: ↑18 maja 2025, 19:32 Pomyśleć, że tyle mokrych szmat na twarz już dostał od kibiców.![]()
Inna sprawa, że te 2 ostatnie porażki z Novakiem kładą mocny cień na to zjawisko, jakim jest Carlitos z Murcii.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości