Wreszcie jakiś głos rozsądku.Hankmoody pisze:Ja tam bym się wcale nie zdziwił jakby Elina odprawiła Serbkę, generalnie Ukrainka moim zdaniem ma papiery na duże wyniki.

Wreszcie jakiś głos rozsądku.Hankmoody pisze:Ja tam bym się wcale nie zdziwił jakby Elina odprawiła Serbkę, generalnie Ukrainka moim zdaniem ma papiery na duże wyniki.
No nie leży, ale jest tak młoda, ze jeśli bedzie wyciągać odpowiednie wnioski to to h2h bedzie się poprawiać. A widać ze jest dziewucha ambitna.Jacques D. pisze:Wreszcie jakiś głos rozsądku.Hankmoody pisze:Ja tam bym się wcale nie zdziwił jakby Elina odprawiła Serbkę, generalnie Ukrainka moim zdaniem ma papiery na duże wyniki.Choć akurat Ana jej wyjątkowo nie leży.
Podobno gra dobrze, ale jeśli Azarenka odwaliła krecią robotę, pozwalając Williams wejść na odpowiednie obroty, to jest niedobrze dla reszty. Gdyby jednak tak nie było, to Stephens w końcu mogłaby zagrać dobry mecz z Sereną, to jej dotychczas rzadko wychodzi.DUN I LOVE pisze: Chciałem właśnie zapytać jak stoją notowania Sloane?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości