Hiszpania - La Liga cz. I
Re: Hiszpania - La Liga
Taki Real chcę oglądać. Może w końcu zrozumieli, że Zidane nie żartuje. Isco i James weszli przy ustalonym w zasadzie meczu. Na wejściu usłyszeli gwizdy. Zasłużone moim zdaniem. Oby te przebudzenie trwało do końca sezonu. W końcu i tak już jesteśmy na ukończeniu w zasadzie. Te ostatnie miesiące szybko zlecą.
http://blogtadx.blogspot.com/ Mój tenisowo-biegowy blog.
https://www.facebook.com/blogtadxblogsp ... 439183912/
CS:GO #roadtogold
https://www.facebook.com/blogtadxblogsp ... 439183912/
CS:GO #roadtogold
- DUN I LOVE
- Administrator
Symbol Barcelony, legendarny Johan Cruyff, nie żyje.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Gary zwolniony.
MTT:
Tytuły (8): US OPEN 2012 -debel, Sztokholm 2012, Australian Open 2013 - debel, Abu Dhabi 2014, Barcelona 2014, Australian Open 2016 - debel, Marsylia 2018, ATP Finals 2018 - debel
Finały (8): US OPEN 2013, Monte Carlo 2014, Umag 2014, Rotterdam 2015, Sydney 2016, US OPEN 2016 - debel, Winston-Salem 2018, US OPEN 2018 - debel
Tytuły (8): US OPEN 2012 -debel, Sztokholm 2012, Australian Open 2013 - debel, Abu Dhabi 2014, Barcelona 2014, Australian Open 2016 - debel, Marsylia 2018, ATP Finals 2018 - debel
Finały (8): US OPEN 2013, Monte Carlo 2014, Umag 2014, Rotterdam 2015, Sydney 2016, US OPEN 2016 - debel, Winston-Salem 2018, US OPEN 2018 - debel
- DUN I LOVE
- Administrator
Ktoś puścił plotkę, że Siwy miałby objąć schedę po Garym. 
Mecz o czapkę gruszek, ale przypomnieć wypada: dziś Barca zagra z Realem. Jakieś przeczucia?

Mecz o czapkę gruszek, ale przypomnieć wypada: dziś Barca zagra z Realem. Jakieś przeczucia?
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Czuję remis po słabym spotkaniu.
Nie no, słabego spotkania to bym się nie spodziewał, kiedy ostatnio takie zagrali? Na CN, to 0:1 po golu Crisa chyba, ale kiedy to było.
Barca mogła by to olac, i pozostaloby to bez konsekwencji, ale tak nie będzie, bo każda okazja jest dobra żeby upokorzyć Madryt.
Natomiast dla Realu to dość istotne spotkanie, ewentualne zwyciestwo pozwoli im uwierzyć w siebie, przed ciężkimi spotkaniami w 1/2 LM.
Poza tym, wielki test dla Zizu, pamiętajmy że klęska w GD była początkiem końca Benka w Madrycie.
Barca mogła by to olac, i pozostaloby to bez konsekwencji, ale tak nie będzie, bo każda okazja jest dobra żeby upokorzyć Madryt.
Natomiast dla Realu to dość istotne spotkanie, ewentualne zwyciestwo pozwoli im uwierzyć w siebie, przed ciężkimi spotkaniami w 1/2 LM.
Poza tym, wielki test dla Zizu, pamiętajmy że klęska w GD była początkiem końca Benka w Madrycie.
- DUN I LOVE
- Administrator
A nie 1-2, co Crisu uciszał publikę?Hankmoody pisze:Nie no, słabego spotkania to bym się nie spodziewał, kiedy ostatnio takie zagrali? Na CN, to 0:1 po golu Crisa chyba, ale kiedy to było.

MTT Titles/Finals
Spoiler:
Być może, myślimy pewnie o tym samym meczu tylko mi się wyniki w takim razie pomyliły. Real napewno wygrał, więc nie będzie problemu żeby to zweryfikować, bo to jednak rzadkość w ostatnich latach.
Mam jakieś dziwne przeświadczenie, że Barca dzisiaj przegra. Postawiłem nawet niewielką sumę na zwycięstwo białychDUN I LOVE pisze: Jakieś przeczucia?

- DUN I LOVE
- Administrator
Moim zdaniem był, bo po Messim raczej symulki nie można się spodziewać. Sędzia póki co bardzo kiepsko.DUN I LOVE pisze:Był faul na Mesjaszu? Musiałem wyjść na sekundę.
Był, zostawił nogę Sergio.
- DUN I LOVE
- Administrator
Wersja Emu się realizuje. Słaba połówka, dużo walki, mało jakości piłkarskiej.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Ogląda ktoś ten mecz w tv zagranicznej poza Eleven, bo nie chce mi się przy kompie siedzieć?
MTT - OSIĄGNIĘCIA:
MTT (Singiel) - Tytuły (36) / Finały (23)
Spoiler:
Damian, nie ma takiej opcji. Tylko na Eleven można to zobaczyć.
Hankmoody pisze:Damian, nie ma takiej opcji. Tylko na Eleven można to zobaczyć.

Barca ze stałego fragmentu

E: Benzema efektownie odpowiada

Ostatnio zmieniony 02 kwie 2016, 21:53 przez Damian, łącznie zmieniany 1 raz.
MTT - OSIĄGNIĘCIA:
MTT (Singiel) - Tytuły (36) / Finały (23)
Spoiler:
- DUN I LOVE
- Administrator
Barcelona ma ostatnio problemy z koncentracją, Real gra kupę a i tak wcisnęli gola. Dobrze, że to nie LM bo taki wynik z AM będzie jak porażka.
No Real słabiutki, teraz mecz się otworzył i dostali kilka szans do kontry, ale też nie mogę się pozbyć wrażenia, że Barca gra na 2 biegu.
Co do Atletico, to wobec kontuzji Savica, Godina i Gimeneza w tygodniu zbiorą pewnie rekordowe baty za panowania Diego. W pomocy tez oslabieni, ale te dziury będzie można załatać.
Co do Atletico, to wobec kontuzji Savica, Godina i Gimeneza w tygodniu zbiorą pewnie rekordowe baty za panowania Diego. W pomocy tez oslabieni, ale te dziury będzie można załatać.