Torres zachował się jak kretyn.grzes430 pisze:Brawo sędzia. Rozumiem, że trzeba pomagać, ale mógłby robić to w mniejszym stopniu.
Atleti w 10 dominuje nad Barcą.

Torres zachował się jak kretyn.grzes430 pisze:Brawo sędzia. Rozumiem, że trzeba pomagać, ale mógłby robić to w mniejszym stopniu.
Piękne czasyHankmoody pisze:ale może bedzie powtórka z Chelsea. Tam też A Cole wybił byle dalej, a zrobiła się z tego zabójcza kontra.
28%Damian pisze:Piękne czasyHankmoody pisze:ale może bedzie powtórka z Chelsea. Tam też A Cole wybił byle dalej, a zrobiła się z tego zabójcza kontra.. Ile The Blues byli wtedy przy piłce? 30%?
Na boisku nie ma już pana, który mógłby przejąć taką piłkę i lecieć na bramkę.Hankmoody pisze:To była nawałnica, rewelacyjnie wyciągnął tą piłę Felipe Luis. Ciężko będzie to wytrzymać, ale może bedzie powtórka z Chelsea. Tam też A Cole wybił byle dalej, a zrobiła się z tego zabójcza kontra.
Czym?Robertinho pisze:Jestem głęboko zniesmaczony.
Przepełzaniem.DUN I LOVE pisze:Czym?Robertinho pisze:Jestem głęboko zniesmaczony.
Nie łapię. Nieważne.Robertinho pisze: Przepełzaniem.
Jak dla mnie bardzo spoko.Emu pisze:Banda nieudaczników za mikrofonem.
Barca zawsze wygrywa dzięki sędziom.Artras pisze:Jak Barca wygra, to się zaczną podjazdy, że to dzięki sędziom.
Użytkownicy przeglądający to forum: Albert i 4 gości