Martinek pisze:Po 2: Jesteś na czarnej liście Sempere...

Martinek pisze:Po 2: Jesteś na czarnej liście Sempere...
To właśnie tacy przebijacze jak Simon zabijają ten sport.James_007_Blake pisze:Nie obchodzi mnie wcale bo tacy ludzie jak on zabiją ten sport. Ale mam prawo się wypowiedzieć na temat tej gwiazdki która szybko zaświeciła ale równie szybko zgaśnie. A najbardziej śmieszą mnie porównania do Santoro. Sorry ale za magikiem to on może nosić torby ze sprzętem.
Jak to,a ja słyszałem, że Bernard ma grać z tym cieniasem Murrayem, coś się zmieniło?James_007_Blake pisze: Oby Benny postawił się zwycięzcy AO 2012.
Za te miluchne epitety na zShinoda pisze:Martinek pisze:Po 2: Jesteś na czarnej liście Sempere...![]()
Chyba nie tylko na mojej, Anula też nie przepada za takim słownictwem.Martinek pisze:Po 2: Jesteś na czarnej liście Sempere...
Andy też.?!!!sheva pisze:Na grę Murray'a w ostatnich dwóch meczach patrzyło się z niebywałą przyjemność. Szkot grał niezwykle agresywnie, świetnie poruszał się po korcie, a do tego ma niezwykłą pewność uderzeń.
Być może ta dieta bezglutenowa na którą przeszedł tak go odmieniła i kto wie czy po sezonie dominacji "bezglutenowego Djokovicia" będziemy teraz mieć sezon dominacji "bezglutenowego Murray'a".
Jak chcesz szlema zdobyć to dobry pomysłAnula pisze:Właśnie wcinam sobie śniadanko. Patrzę na ten chlebek i coś mnie kusi, żeby przejść na dietę bezglutenową.![]()
![]()
Joao pisze:Jak chcesz szlema zdobyć to dobry pomysłAnula pisze:Właśnie wcinam sobie śniadanko. Patrzę na ten chlebek i coś mnie kusi, żeby przejść na dietę bezglutenową.![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 1 gość