Głowa do góry, i tak mieliśmy cztery z rzędu! Nowy Jork nasz.The Djoker pisze:Kurde szkoda tego klasyka.
Brutto czy netto już jeśli mogę spytać?The Djoker pisze:Nie odpisałem z braku chajsu na koncie, 7,5/h

Głowa do góry, i tak mieliśmy cztery z rzędu! Nowy Jork nasz.The Djoker pisze:Kurde szkoda tego klasyka.
Brutto czy netto już jeśli mogę spytać?The Djoker pisze:Nie odpisałem z braku chajsu na koncie, 7,5/h
W sumie całkiem spoko będzie popatrzeć na rozbudzone nadzieje Federastów a później kolejny bolesny przegrany finał, can't waitmatek20 pisze: A jeżeli to prawda, to gratuluję Fedowi za 18 szlem
Można. Ja innych nie czytam, szkoda nerwów.COA pisze:Po pobieżnej lekturze polskich forów (for? kuźwa, nie wiem) tenisowych, całym sercem #teamFederer na Wimbledon, można dołączyć? Z Nicka nic tu nie będzie (obym musiał odszczekać), a szansa dla Szwajcara niepowtarzalna chyba.
Nie no racja jaram się nieklasykiem . 7,5 netto chociaż wczoraj miałem dychę na van graafie.Gentleman pisze:Głowa do góry, i tak mieliśmy cztery z rzędu! Nowy Jork nasz.The Djoker pisze:Kurde szkoda tego klasyka.Brutto czy netto już jeśli mogę spytać?The Djoker pisze:Nie odpisałem z braku chajsu na koncie, 7,5/h
Skończy się powtórką jednej z 3 opcji, można wybrać:Federasta17 pisze:Nie no do zwycięstwa Feda jest jeszcze naprawdę daleko. Choćby QF wcale nie musi być spacerkiem.
Serb poległ, więc trzeba szpileczke wbić w opozycjeGentleman pisze:W sumie całkiem spoko będzie popatrzeć na rozbudzone nadzieje Federastów a później kolejny bolesny przegrany finał, can't waitmatek20 pisze: A jeżeli to prawda, to gratuluję Fedowi za 18 szlem
Federer po 40-tce będzie na tle Evansów wyglądać jak peak Rogera, chyba USO 12 jest świetnym przykładem jak mocno takie pokazówki trzeba ignorować. Poza tym, ja widziałem na tablicy dwa tiebreaki z Pellą na trawie...Damian pisze:W Raona jakoś nie wierzę. Może SF zrobi, ale raczej nic więcej. Andrzej na chwilę obecną jest zdecydowanym faworytem i raczej to ogarnie. Co to Feda, to w Niemczech grał dno, ale wczoraj aż mnie trochę zaskoczył, nawet chyba sam siebie też i tutaj mnie gra interesuję, nie wynik. Zobaczymy jak to będzie z Johnsonen czy poprawa nastąpiła czy nie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości