Tak.jarosword14 pisze:To jest ten Mayer co kiedyś płakał po meczu z Fedem w Szanghaju, tak?
US Open 2017
Re: US Open 2017
MTT - OSIĄGNIĘCIA:
MTT (Singiel) - Tytuły (36) / Finały (23)
Spoiler:
- jarosword20
No to taj był na otarcie kilku łez.
Rafa miernie, oj miernie. Chyba powoli się zacznie ścigać z Fedem kto zagra gorzej i wygra mecz.
Rafa miernie, oj miernie. Chyba powoli się zacznie ścigać z Fedem kto zagra gorzej i wygra mecz.
Ostatnio zmieniony 03 wrz 2017, 0:30 przez jarosword20, łącznie zmieniany 1 raz.
Czeka nas długa noc...
MTT - OSIĄGNIĘCIA:
Spoiler:
Wierzyłem w tego seta Leosia już od 2 dni, ale może pójdzie po więcej? Mam nadzieję.
Rafael Nadal, to zło, zgoda?
PS. Nie ma zgody na brak zgody.
Jeden punkt dobrze zagrał Nadal w tym tb, Argentyńczyk zasłużył na ten gem. Jak nie łamiesz jak masz okazję to potem tak się to kończy.
“I doubt about myself, I think the doubts are good in life. The people who don’t have doubts I think only two things: arrogance or not intelligence.”- Rafa Nadal
"There are other tournaments in which I would like to win. However, in the end, trophies are just pieces of metal. The main thing that I took from tennis is love. She will remain with me forever, and I am sincerely grateful for this “ - David Ferrer
"There are other tournaments in which I would like to win. However, in the end, trophies are just pieces of metal. The main thing that I took from tennis is love. She will remain with me forever, and I am sincerely grateful for this “ - David Ferrer
Lucas, Fed serio jest drugorzędny, większość federastów tutaj wzięłoby finał Delpo z pocałowaniem ręki przed turniejem.
A Rafa nie mógł dostać lepszej drabinki i to jest fakt, jak nie skorzysta to serio będzie beka, i to też jest fakt.
A Rafa nie mógł dostać lepszej drabinki i to jest fakt, jak nie skorzysta to serio będzie beka, i to też jest fakt.

Jeśli już wystawiać ocenę Nadalowi, to póki co jest to pała, w porywach dwója na szynach. Miny w boxie Rafy mówią same za siebie. Hiszpan gra dramatycznie słabo.
Obawiam się, że może nie być łatwego zarobku na meczu z Ukraińcem.
- Robertinho
Wesoły turniej, nie powiem. Idę spać, Fed pewnie pożegna się z imprezą, że Rafa będzie uprzejmy również to uczynić, jakoś nie wierzę.
Czołem Uśmiechniętej Polsce!
Za dużo błędów robi Leoś kilometrowych, kiedyś tam o przynajmniej odrobinę Hiszpan powinien się ogarnąć.
Rafael Nadal, to zło, zgoda?
Przytaczasz mój wpis jako płacz na drabinką Feda, który jest odpowiedzią na Twój płacz nad drabinkami Nadala, który uprawiasz co najmniej od Kanady. Szacun.Rroggerr pisze:
Rafał dba o regeneracje Dziada.
MTT Career highlights:
GS: W Wimbledon '15, US Open '17
WTF: -SF '17
M 1000: W Indian Wells '14, Monte Carlo '17, F IW '16, Cincinnati '17
ATP 500:W Halle '18 F Waszyngton '16
ATP 250: W s-Hertogenbosch '14, Newport '17, Sankt Petersburg '17 F Chennai '17, F Quito '17
Debel:
GS: US Open '17, '19, F US Open '15, F Wimbledon '16
M 1000: W Indian Wells '19, Rzym '19, F Miami '19
MTT Career highlights:
GS: W Wimbledon '15, US Open '17
WTF: -SF '17
M 1000: W Indian Wells '14, Monte Carlo '17, F IW '16, Cincinnati '17
ATP 500:W Halle '18 F Waszyngton '16
ATP 250: W s-Hertogenbosch '14, Newport '17, Sankt Petersburg '17 F Chennai '17, F Quito '17
Debel:
GS: US Open '17, '19, F US Open '15, F Wimbledon '16
M 1000: W Indian Wells '19, Rzym '19, F Miami '19
Lepsze kwity mam na Ciebie.Hankmoody pisze:Normalnie bym Cie Lucas poparł(głównie z tym Dolgo), ale wczoraj forsowałem Aguta na finał, a ten dziś zrobił z siebie szmatę, a ze mnie pośmiewisko, tak więc radź sobie sam.

No dawaj cwaniaczku. Jako jedyny przewidziałem, że Djokovic nie wygra w tym roku nawet Mastersa.Emu pisze:Lepsze kwity mam na Ciebie.Hankmoody pisze:Normalnie bym Cie Lucas poparł(głównie z tym Dolgo), ale wczoraj forsowałem Aguta na finał, a ten dziś zrobił z siebie szmatę, a ze mnie pośmiewisko, tak więc radź sobie sam.

Zresztą, sam zawsze ceniłeś Aguta.
Ostatnio zmieniony 03 wrz 2017, 0:48 przez Hankmoody, łącznie zmieniany 2 razy.
Zawyżyłem, bo to było przed tb. Przez 6 gemów nie stracił podania jak frajer a to już coś. Teraz za to nie gra nic, gdyby nie błędy Leo to byłoby naprawdę wesoło.jowy pisze:Jeśli już wystawiać ocenę Nadalowi, to póki co jest to pała, w porywach dwója na szynach. Miny w boxie Rafy mówią same za siebie. Hiszpan gra dramatycznie słabo.
“I doubt about myself, I think the doubts are good in life. The people who don’t have doubts I think only two things: arrogance or not intelligence.”- Rafa Nadal
Mayer chyba najgroźniejszy jest startując jako... LL. W Hamburgu tak samo wszedł do turnieju i później wygrał całą imprezę. 

MTT - OSIĄGNIĘCIA:
Spoiler:
Bo Bautista nie jest złym grajkiem, w odpowiednim momencie wrzucę cytat. Odrobinę cierpliwości, ale myślę, że będziesz miał sporę szansę na wygraną w następnym plebiscycie. 

- jarosword20
Rafa się dziwi, że Mayer go tak rozprowadza. W boksie Rybaka miny jeszcze lepsze.
Ten smecz mógł odmienić Rafe.
MTT - OSIĄGNIĘCIA:
Spoiler:
Mocno skołowany i wycofany Hiszpan, może publika Go trochę zagrzeje. Udało się utrzymać podanie, przy tym co gramy to sukces.
Z Szałaputem?Emu pisze:Bo Bautista nie jest złym grajkiem, w odpowiednim momencie wrzucę cytat. Odrobinę cierpliwości, ale myślę, że będziesz miał sporę szansę na wygraną w następnym plebiscycie.
Rroggerr, Mario, Barty którzy również bawią się w różne prognozy, a których uważam za userów dużo lepiej znających się na tym sporcie ode mnie, również mają na swoim koncie podobne wpadki. Przynajmniej z Coricem się nie pomyliłem.
Powiem tylko tyle:
Ostro lecicie.Hankmoody pisze:Z resztą, sam zawsze ceniłeś Aguta.

Przytaczam Twój wpis, bo lekko żenująco się czyta Twoją krytykę, że ktoś śmie narzekać, gdy sam uprawiasz dokładnie to samo, tylko w drugą stronę, i to jak widać powyżej, w mocno groteskowy sposób. A jeżeli Twój wpis był odpowiedzią na mój, to osobliwie i głupio, bo ja, podobnie jak m.in. Hank i kilka osób, gorąco liczę na wylot obu, zaś fanem Federera nie jestem.lake pisze: Przytaczasz mój wpis jako płacz na drabinką Feda, który jest odpowiedzią na Twój płacz nad drabinkami Nadala, który uprawiasz co najmniej od Kanady. Szacun.