Czas na Federera.

W aplikacji Tv Line Guide. ES1 po polsku nawet, ES2 po rosyjsku.Żilu pisze:Jak to zrobiłeś?Damian pisze:Odpaliłem w telefonie Sasze
To już wiadomo, na rozmowach o czym będą schodziły niedzielne obiadki.DUN I LOVE pisze:![]()
Tato do mnie dzwoni: "Cześć! Wkręcił mi się tenis ostatnio. Oglądałem Radwańską w nocy, a zaraz Roger będzie grał".
WTF?
Wow! Cudowne! Ileż ja szukałam czegoś takiego...Damian pisze:W aplikacji Tv Line Guide. ES1 po polsku nawet, ES2 po rosyjsku.Żilu pisze:Jak to zrobiłeś?Damian pisze:Odpaliłem w telefonie Sasze
Póki co pytał, czy to jakiś duży turniej.jaccol55 pisze: To już wiadomo, na rozmowach o czym będą schodziły niedzielne obiadki.![]()
Dzięki. SpróbujęDamian pisze:W aplikacji Tv Line Guide. ES1 po polsku nawet, ES2 po rosyjsku.Żilu pisze:Jak to zrobiłeś?Damian pisze:Odpaliłem w telefonie Sasze
'Taki tam, lokalny. Za 2 tygodnie będzie transmisja z Suwałk.'DUN I LOVE pisze:Póki co pytał, czy to jakiś duży turniej.
Poza tym jak już wspominałem kilka pięter wyżej, w przeglądarce puffin działa większość streamów co na kompie.Sowa pisze:[Wow! Cudowne! Ileż ja szukałam czegoś takiego...
Fuscovics vs Kicker wygląda równie egzotycznie.DUN I LOVE pisze:Marterer - Sandgren o IV rundę?
Tak, Thiem.Sowa pisze:O panie, komu się tak wyczyściło? Tam jest Thiem na kolizyjnym?
Użytkownicy przeglądający to forum: Bombardiero, hokej i 5 gości