Nawet z niestabilnym czajnikiem.
Ja jakoś przewrotnie spodziewam się pięciu setów.DUN I LOVE pisze:Mam nadzieję, że pojutrze wreszcie obędzie się bez nerwów.Rroggerr pisze:Brawo, znakomity Bułgar, nie spodziewałem się.
Po wyniku sądząc Nadal dał dzisiaj wreszcie komuś pograć. To już nie wygląda jak wyniki rodem z RG, gdzie miażdżył każdego kolejnego rywala.jarosword14 pisze:No ale chyba takiego Rafę jak dzisiaj taki Grigor by wyrzucił, co?
No ja tam jestem ciekaw jak pokaże się Chung na tle wciąż trochę śniętego Nole.Federasta19 pisze: Jutro potworna nuda, bardzo wolno rozkręca się ten turniej, ale potencjał jeszcze jest.
Zwykle drabinka weryfikuje forma rywali a nie nazwiska, zobaczyny jak z nim zagra jeden i ewentualnie drugi i co pokaże sam Hiszpan.robpal pisze:No to drabinka marzeń Rafała: najpierw naćpany Cilić, a potem rozegrany Dimitrow
I żeby było jeszcze śmieszniej, seta, którego przegrał z Tsongą 4:6, dzisiaj wygrał 6:4.lake pisze:Trzy taje do przodu z Tsongą i 3 w plecy z Dimugiem?
Wczoraj Chris podał takie info na twitterze.Barty pisze:Nie wiem, czy ktoś już o tym wspominał, ale pojutrze Rafał napotka na swojej drodze w szlemie zawodnika z TOP-25 po raz pierwszy od finału RG, czyli 15 meczów. Przed nim stanie postrach najlepszych, Marin Cilic.
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], grzes430, no-handed backhand i 4 gości