Niezłe masz tempo, 7 lat Ci to zajęłoDenek pisze:Cóż za precyzja przy układaniu butelek na ziemi

Niezłe masz tempo, 7 lat Ci to zajęłoDenek pisze:Cóż za precyzja przy układaniu butelek na ziemi
Oczywiście, że wiedziałem o tym wcześniej, ale teraz było to widać tak ewidentnie, więc postanowiłem o tym wspomnieć.robpal pisze:Niezłe masz tempo, 7 lat Ci to zajęłoDenek pisze:Cóż za precyzja przy układaniu butelek na ziemi
Nie, Pani Kasia stwierdziła, że "przerzucił nas na kort główny, w zasadzie NAJGŁÓWNIEJSZY." Ambroziak się w grobie przewraca.sheva pisze:
E: Pani Kasia powiedziała, że "niespodziewanie realizator przerzucił nas na kort główny".
Heh, dzisiaj tak sobie wspomniałem o Panu Zdzisławie i jego niezapomnianym komentarzu z odgrzewanego kotleta w TVP1: Kuerten - Corretja, finał RG2001. Świetny był.Barty pisze:Nie, Pani Kasia stwierdziła, że "przerzucił nas na kort główny, w zasadzie NAJGŁÓWNIEJSZY." Ambroziak się w grobie przewraca.
1-11 bilans W-UE. Przechodzi koło meczu Marcel.Barty pisze:Mmm, Granollers pierwszego seta zakończył z 1 winnerem - piłka przeszła mu po siatce.
Seta wygrał.jonathan pisze:Toś mnie przeraził. Wprost drżę ze strachu przed Raoniciem.Robertinho pisze:Coś czuję, że spacerek to nie będzie.
To nie ma znaczenia. I tak Fed przecież grał kosmiczny tenis.Robertinho pisze: Seta wygrał.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości