Miami 2018

Obrazek
matek20

Re: Miami 2018

Post autor: matek20 »

Bedzie kupa Kokinakkisa.
Turnieje MTT
2016: Monte Carlo W, Winston-Salem F

Czy rok 2019 będzie jeszcze większym cyrkiem niż 2017 i 2018 ?
Awatar użytkownika
Kiefer

Post autor: Kiefer »

Ale jestem wściekły!
Awatar użytkownika
Damian
Moderator
Kontakt:

Post autor: Damian »

Kozacko pograł Thanasi w taju.

MTT - OSIĄGNIĘCIA:
MTT (Singiel) - Tytuły (36) / Finały (23)
Spoiler:
Awatar użytkownika
jarosword20

Post autor: jarosword20 »

To na jakiej mączce się widzimy :(

Musiało się tak w końcu skończyć. Czas jeszcze na glory run po Wimbla i można odcinać kupony :)
Ostatnio zmieniony 24 mar 2018, 23:08 przez jarosword20, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
DUN I LOVE
Administrator

Post autor: DUN I LOVE »

Świetny mecz Australijczyka, należał mu się taki wynik za to wszystko, co przeszedł.

A Fed cóż, wszystkiego nie wygrasz.

Mega otwarty turniej się zrobił!
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Awatar użytkownika
Kiefer

Post autor: Kiefer »

Kpiny sobie Federer urządził.
Ale balon pękł, tej formy nie ma już długo długo. Niech robi sobie wakacje bo pchanie się na clay to będzie szczyt debilizmu. Szkoda tylko tej jedynki, tego szkoda mi bardzo.
Ostatnio zmieniony 24 mar 2018, 23:08 przez Kiefer, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Del Fed

Post autor: Del Fed »

Eskalacja najgorszych demonów Rogera w tym taju. Nawet nie myśl, żeby się oddać Verdasco - TK4.
Zasłużył Australijczyk, a Dziadek niech się skupi na głównych celach. Bo wszystko przegra, patrz nic ważnego nie wygra.

Życie pisze najlepsze scenariusze. A RF, wygląda na to, że jest dobrym scenarzystą i aktorem.
Ostatnio zmieniony 24 mar 2018, 23:10 przez Del Fed, łącznie zmieniany 2 razy.
Rafael Nadal, to zło, zgoda?

PS. Nie ma zgody na brak zgody.
Awatar użytkownika
Wujek Toni

Post autor: Wujek Toni »

Kokk :ok:
"Zabrałem kiedyś Rafaela wraz z Pico Monaco na ryby. Pamiętam, że chłopcy niezwykle radowali się na myśl o spędzeniu w taki sposób tamtego poranka - lato miało się już ku końcowi i była to jedna z ostatni okazji, by złowić kilka moren przed zamknięciem sezonu. Przypominam sobie bardzo dokładnie moment, gdy Rafael próbował po raz pierwszy zarzucić swoją wędkę , siedząc na skraju barki. Samą czynność wykonał nienagannie - widać było gołym okiem, że chłopak ma do wędkarstwa talent i czerpie z niego wielką przyjemność. Mimo to nie omieszkałem zbliżyć się do mojego bratanka, po czym chwyciłem go dosyć łagodnie, acz pewnie za muskularne prawe ramię, którym to przed chwilą zarzucił energicznie żyłkę wraz ze spławikiem i rzekłem: 'Którą ręką Cię uczyłem?'" Toni Nadal, Życie moje
Awatar użytkownika
DUN I LOVE
Administrator

Teraz pewnie spłynie z Fiasco Thanasi, ale niech raczy się swoją chwilą.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
matek20

Post autor: matek20 »

DelPotro i Kokkinakis pokazali ze wystarczą jaja do ogrania Szwajcara. Szkoda tego AO ciągle, jakby Cilic miał cokolwiek w tych gaciach....No nic, chociaz wraca ochota na oglądanie tenisa. Tenis uratowany !
Turnieje MTT
2016: Monte Carlo W, Winston-Salem F

Czy rok 2019 będzie jeszcze większym cyrkiem niż 2017 i 2018 ?
Awatar użytkownika
Wujek Toni

DUN I LOVE pisze:
Jeśli przez otwartość rozumiesz triumf Ferrera to się zgadzam.
"Zabrałem kiedyś Rafaela wraz z Pico Monaco na ryby. Pamiętam, że chłopcy niezwykle radowali się na myśl o spędzeniu w taki sposób tamtego poranka - lato miało się już ku końcowi i była to jedna z ostatni okazji, by złowić kilka moren przed zamknięciem sezonu. Przypominam sobie bardzo dokładnie moment, gdy Rafael próbował po raz pierwszy zarzucić swoją wędkę , siedząc na skraju barki. Samą czynność wykonał nienagannie - widać było gołym okiem, że chłopak ma do wędkarstwa talent i czerpie z niego wielką przyjemność. Mimo to nie omieszkałem zbliżyć się do mojego bratanka, po czym chwyciłem go dosyć łagodnie, acz pewnie za muskularne prawe ramię, którym to przed chwilą zarzucił energicznie żyłkę wraz ze spławikiem i rzekłem: 'Którą ręką Cię uczyłem?'" Toni Nadal, Życie moje
Awatar użytkownika
Robertinho

Post autor: Robertinho »

Chytry dwa razy traci. Ciąg dalszy beznadziejnej dyspozycji z Rotterdamu, dwa przegrane mecze z rzędu, dwa przegrane TB decidera z rzędu, oddane prowadzenie w rankingu, pogratulować.

A można było spokojnie jeden turniej w USA wygrać, w drugim zrobić wynik i z uśmiechem patrzeć, jak Nadal zarzyna się na mące.

Do zobaczenia na cegle, operacja "zawalić Wimbledon" zapewne niedługo się rozpocznie.
Ostatnio zmieniony 24 mar 2018, 23:13 przez Robertinho, łącznie zmieniany 1 raz.
Czołem Uśmiechniętej Polsce!
Awatar użytkownika
DUN I LOVE
Administrator

Wujek Toni pisze:
DUN I LOVE pisze:
Jeśli przez otwartość rozumiesz triumf Ferrera to się zgadzam.
Oj tam, oj tam. Chyba czekaliśmy na skruszenie betonu? :) Dzisiaj od początku dnia młodzież idzie po swoje.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Awatar użytkownika
Wujek Toni

Zarznął się fizycznie Federer i tu przerwa może nie wystarczyć. Spodziewałbym do końca sezonu wyników i dyspozycji na podobieństwo 2013.
Awatar użytkownika
DUN I LOVE
Administrator

Wujek Toni pisze:Zarznął się fizycznie Federer i tu przerwa może nie wystarczyć. Spodziewałbym do końca sezonu wyników i dyspozycji na podobieństwo 2013.
Bardzo prawdopodobne.

Fog wyjaśnił Kuhna.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Awatar użytkownika
Del Fed

Post autor: Del Fed »

Podobno nie będzie żadnej cegły. Tyle dobrze. #mądryHelwetposzkodzie
Rafael Nadal, to zło, zgoda?

PS. Nie ma zgody na brak zgody.
Awatar użytkownika
Damian
Moderator
Kontakt:

Post autor: Damian »

Roger potwierdził że rezygnuje ze wszystkich turniejów na mączce!!!

MTT - OSIĄGNIĘCIA:
MTT (Singiel) - Tytuły (36) / Finały (23)
Spoiler:
Awatar użytkownika
DUN I LOVE
Administrator

Damian pisze:Roger potwierdził że rezygnuje ze wszystkich turniejów na mączce!!!
:faja:
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Rroggerr

Post autor: Rroggerr »

Szkoda, zaczęło się robić obiecująco. :P

Chyba po Los Cobos pisaliśmy, że Kokkinakis jak na gigantyczną przerwę od grania czysto tenisowo prezentuje się naprawdę solidnie, więc trochę w czasie tej przerwy jednak potrenował i jak będzie zdrowy przez dłuższy okres to jest tutaj dalej szansa na fajne granie - trochę się sprawdza, ale to dalej wielka niewiadoma zarówno w kontekście turnieju, sezonu i kariery.

Z zachwytami nad otwartą drabinką poczekałbym na to co w ćwiartce z Andersonem, Verdasco i Berdychem zrobią Kokk, Tiafoe i Chaczanow. Brak żadnego mocnego tenisisty w formie sugeruje, że Cilić też wyrzeźbi znowu jakiś dobry wynik bez wygranej nad graczem z top20 swoim zwyczajem. Ale owszem, jest obiecująco. :P
Federasta20

Post autor: Federasta20 »

Czołowa piątka cała połamana, te wszystkie wieloletnie szaleństwa i gra do upadłego się jednak na nich odbiły. Tak nawiasem mówiąc, nie zdziwmy się jak Nadal łyknie parę turniejów na mączce :)
Zablokowany