US Open 2018
- DUN I LOVE
- Administrator
Re: US Open 2018
Wykrakałem Australijczykowi.
Nie wiem, czy pójdzie z górki. Fed gra słabo i w każdej chwili może oddać całą przewagę.
Nie wiem, czy pójdzie z górki. Fed gra słabo i w każdej chwili może oddać całą przewagę.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Jesteśmy tak zażenowani postawą Szwajcara, że chyba uszło nam uwadze, że jedynka o którą tak się zamartwialiście wróciła. 
Tak szczerze to mi zwisa dzisiejszy wynik, nie przegra dziś to pojutrze. Szkoda tylko, że tak wygląda jego upadek i że zamiast szykować się na końcówkę sezonu i wziąć się do ostrych treningów to będzie reklamował niezwykle istotny Puchar Lavera.

Tak szczerze to mi zwisa dzisiejszy wynik, nie przegra dziś to pojutrze. Szkoda tylko, że tak wygląda jego upadek i że zamiast szykować się na końcówkę sezonu i wziąć się do ostrych treningów to będzie reklamował niezwykle istotny Puchar Lavera.
- Wujek Toni
Ale przecież Federer ograł Kyrgiosa, jak to możliwe?
"Zabrałem kiedyś Rafaela wraz z Pico Monaco na ryby. Pamiętam, że chłopcy niezwykle radowali się na myśl o spędzeniu w taki sposób tamtego poranka - lato miało się już ku końcowi i była to jedna z ostatni okazji, by złowić kilka moren przed zamknięciem sezonu. Przypominam sobie bardzo dokładnie moment, gdy Rafael próbował po raz pierwszy zarzucić swoją wędkę , siedząc na skraju barki. Samą czynność wykonał nienagannie - widać było gołym okiem, że chłopak ma do wędkarstwa talent i czerpie z niego wielką przyjemność. Mimo to nie omieszkałem zbliżyć się do mojego bratanka, po czym chwyciłem go dosyć łagodnie, acz pewnie za muskularne prawe ramię, którym to przed chwilą zarzucił energicznie żyłkę wraz ze spławikiem i rzekłem: 'Którą ręką Cię uczyłem?'" Toni Nadal, Życie moje
- DUN I LOVE
- Administrator
Jesteś przekonany, że to lenistwo, a nie koniec zasobów?Kiefer pisze:Szkoda tylko, że tak wygląda jego upadek i że zamiast szykować się na końcówkę sezonu i wziąć się do ostrych treningów to będzie reklamował niezwykle istotny Puchar Lavera.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Może ten strój z uniqlo jest jakiś trefny, przez co organizm Rogera źle funkcjonuje.
Po brejku.
Po brejku.
MTT - OSIĄGNIĘCIA:
MTT (Singiel) - Tytuły (36) / Finały (23)
Spoiler:
- DUN I LOVE
- Administrator
Bo grał dużo lepiej?Wujek Toni pisze:Ale przecież Federer ograł Kyrgiosa, jak to możliwe?
Ostatnie jego postępowania sprawiają, że mam spore wątpliwości czy dał z siebie 100%.DUN I LOVE pisze:Jesteś przekonany, że to lenistwo, a nie koniec zasobów?Kiefer pisze:Szkoda tylko, że tak wygląda jego upadek i że zamiast szykować się na końcówkę sezonu i wziąć się do ostrych treningów to będzie reklamował niezwykle istotny Puchar Lavera.
Ostatnio zmieniony 04 wrz 2018, 6:33 przez Kiefer, łącznie zmieniany 1 raz.
- DUN I LOVE
- Administrator
- Wujek Toni
Nie grał dużo lepiej, tylko Kyrgios okazał się aberracją tenisisty.
"Zabrałem kiedyś Rafaela wraz z Pico Monaco na ryby. Pamiętam, że chłopcy niezwykle radowali się na myśl o spędzeniu w taki sposób tamtego poranka - lato miało się już ku końcowi i była to jedna z ostatni okazji, by złowić kilka moren przed zamknięciem sezonu. Przypominam sobie bardzo dokładnie moment, gdy Rafael próbował po raz pierwszy zarzucić swoją wędkę , siedząc na skraju barki. Samą czynność wykonał nienagannie - widać było gołym okiem, że chłopak ma do wędkarstwa talent i czerpie z niego wielką przyjemność. Mimo to nie omieszkałem zbliżyć się do mojego bratanka, po czym chwyciłem go dosyć łagodnie, acz pewnie za muskularne prawe ramię, którym to przed chwilą zarzucił energicznie żyłkę wraz ze spławikiem i rzekłem: 'Którą ręką Cię uczyłem?'" Toni Nadal, Życie moje
- DUN I LOVE
- Administrator
9 podwójnych. Nie pamiętam by zrobił kiedykolwiek więcej.
MTT - OSIĄGNIĘCIA:
Spoiler:
- DUN I LOVE
- Administrator
Dopełnia katastrofy ten taj. John w zasadzie stoi w miejscu i jest przekonany o tym, że klepnie za chwilę Mistrza.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Zaczarowany ten Nowy Jork.
Roger powinien pomyśleć o jakiejś dłuższej przerwie, bo z taką grą nie ma sensu wychodzić na kort z kimkolwiek.
Roger powinien pomyśleć o jakiejś dłuższej przerwie, bo z taką grą nie ma sensu wychodzić na kort z kimkolwiek.
MTT - OSIĄGNIĘCIA:
Spoiler:
- DUN I LOVE
- Administrator
Poczuł John krew i wziął swoje. Brawo!
Trochę dzisiejsze mecze odmłodziły stawkę, która pozostała w turnieju.
Trochę dzisiejsze mecze odmłodziły stawkę, która pozostała w turnieju.

MTT Titles/Finals
Spoiler:
- Wujek Toni
Czyli jak położysz się i nic nie będziesz robił to wydlużysz sobie życie? Lekarze mogliby mieć pewne wątpliwości.Damian pisze:Zaczarowany ten Nowy Jork.
Nie wiem po co wypisujesz te bzdety, Nick i jego profesjonalizm to jedna z przyczyn dla których wynik tamtego starcia był tak jednostronny. Spójrz sobie na statystyki serwisu, 10 DFów przy jednym, 13 asów do 16, wystarczy spojrzeć jakie proste piłki ładuje w siatkę, co robi przy siatce, piszę Tobie o rzeczach, które są kompletnie niezależne od tego kto jest po drugiej stronie, zapewne dwa DFy w tie-breaku to zasługa Millmana. Szwajcarowi naliczono dzisiaj 76 UE.Wujek Toni pisze:Nie grał dużo lepiej, tylko Kyrgios okazał się aberracją tenisisty.
Szkoda, że facet doprowadził się do takiego stanu, ale kamień z serca tak naprawdę, że nie będzie trzeba starcia z Novakiem oglądać. Dla Millmana mimo wszystko brawa, że nie przestraszył się tych zwłok.
Ostatnio zmieniony 04 wrz 2018, 7:02 przez Kiefer, łącznie zmieniany 2 razy.
Nie mam na myśli wypoczynku na Wyspie Wielkanocnej, jednak przerwy od gry w turniejach kosztem przygotowywania do gry, coś w stylu jesień 2016 roku.
MTT - OSIĄGNIĘCIA:
Spoiler:
- Wujek Toni
Jeśli według Ciebie liczba asów i podwójnych nie ma związku z zawodnikiem po drugiej stronie, to faktycznie dalszą dyskusja jest jałowa.Kiefer pisze: Nie wiem po co wypisujesz te bzdety, Nick i jego profesjonalizm to jedna z przyczyn dla których wynik tamtego starcia był tak jednostronny. Spójrz sobie na statystyki serwisu, 10 DFów przy jednym, 13 asów do 16, wystarczy spojrzeć jakie proste piłki ładuje w siatkę, co robi przy siatce, piszę Tobie o rzeczach, które są kompletnie niezależne od tego kto jest po drugiej stronie, zapewne dwa DFy w tie-breaku to zasługa Millmana.
Szkoda, że facet doprowadził się do takiego stanu, ale kamień z serca tak naprawdę, że nie będzie trzeba starcia z Novakiem oglądać. Dla Millmana mimo wszystko brawa, że nie przestraszył się tych zwłok.
- Robertinho
Finał USO 09?Damian pisze:9 podwójnych. Nie pamiętam by zrobił kiedykolwiek więcej.
Ogólnie dobrze, że nie z Djoko, szkoda, że nie z Kyrgiosem. Słaby Fed, trzeba się z tym pogodzić.
Czołem Uśmiechniętej Polsce!
- no-handed backhand