US Open 2018
- Wujek Toni
Re: US Open 2018
Zastanawiam się, czy nie można tego jakoś rozwiązać? Wprowadzić pełen monitoring trybun, plus jakieś rejestratory dźwięku i karać delikwentów na tyle dotkliwie, żeby odechciało im się składać ponowne wizyty na stadionie.
"Zabrałem kiedyś Rafaela wraz z Pico Monaco na ryby. Pamiętam, że chłopcy niezwykle radowali się na myśl o spędzeniu w taki sposób tamtego poranka - lato miało się już ku końcowi i była to jedna z ostatni okazji, by złowić kilka moren przed zamknięciem sezonu. Przypominam sobie bardzo dokładnie moment, gdy Rafael próbował po raz pierwszy zarzucić swoją wędkę , siedząc na skraju barki. Samą czynność wykonał nienagannie - widać było gołym okiem, że chłopak ma do wędkarstwa talent i czerpie z niego wielką przyjemność. Mimo to nie omieszkałem zbliżyć się do mojego bratanka, po czym chwyciłem go dosyć łagodnie, acz pewnie za muskularne prawe ramię, którym to przed chwilą zarzucił energicznie żyłkę wraz ze spławikiem i rzekłem: 'Którą ręką Cię uczyłem?'" Toni Nadal, Życie moje
- Robertinho
Czarną dziurą był ten gem, pół godziny życia stracone.
Żeby chociaż przełamał Juan...

Czołem Uśmiechniętej Polsce!
Między pierwszym a drugim serwisem obowiązuje jakiś przedział czasowy? Przed drugim podaniem Novak odbija piłeczkę ok. 15-20 razy.
- DUN I LOVE
- Administrator
Zgadzam się z Lechem - żeby w takim momencie finału szlema opuszczać trybuny. 

MTT Titles/Finals
Spoiler:
To tam nikt na te mecze nie będzie już chciał przychodzić. Oni chodzą, ale na swoich zasadach.Wujek Toni pisze:Zastanawiam się, czy nie można tego jakoś rozwiązać? Wprowadzić pełen monitoring trybun, plus jakieś rejestratory dźwięku i karać delikwentów na tyle dotkliwie, żeby odechciało im się składać ponowne wizyty na stadionie.
![:] :]](./images/smilies/%5Bdblpt%5D%5D.gif)
Arthur Ashe przecieka.

Ostatnio zmieniony 10 wrz 2018, 0:14 przez Kiefer, łącznie zmieniany 1 raz.
- DUN I LOVE
- Administrator
Wydawało mi się, że shot clock uruchamia się przed każdym serwisem. Powinno być 20 sekund, zdaje się.Żilu pisze:Między pierwszym a drugim serwisem obowiązuje jakiś przedział czasowy? Przed drugim podaniem Novak odbija piłeczkę ok. 15-20 razy.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Żona Samprasa np. parę razy siedziała na finale.Piotrek pisze:Ja się teraz nie mogę skupić na meczu, bo dałeś temat do researchu.Robertinho pisze:Czy to możliwe, żeby amerykańską aktorka, siedząca na finale US Open, znała się tenisie? Witek w to nie wierzy.
MTT Career highlights:
GS: W Wimbledon '15, US Open '17
WTF: -SF '17
M 1000: W Indian Wells '14, Monte Carlo '17, F IW '16, Cincinnati '17
ATP 500:W Halle '18 F Waszyngton '16
ATP 250: W s-Hertogenbosch '14, Newport '17, Sankt Petersburg '17 F Chennai '17, F Quito '17
Debel:
GS: US Open '17, '19, F US Open '15, F Wimbledon '16
M 1000: W Indian Wells '19, Rzym '19, F Miami '19
MTT Career highlights:
GS: W Wimbledon '15, US Open '17
WTF: -SF '17
M 1000: W Indian Wells '14, Monte Carlo '17, F IW '16, Cincinnati '17
ATP 500:W Halle '18 F Waszyngton '16
ATP 250: W s-Hertogenbosch '14, Newport '17, Sankt Petersburg '17 F Chennai '17, F Quito '17
Debel:
GS: US Open '17, '19, F US Open '15, F Wimbledon '16
M 1000: W Indian Wells '19, Rzym '19, F Miami '19
- DUN I LOVE
- Administrator
- Robertinho
Niektórzy, to chyba lepiej, żeby nigdy nie przyszli chyba.DUN I LOVE pisze:Zgadzam się z Lechem - żeby w takim momencie finału szlema opuszczać trybuny.

I jeszcze z dachu kapie, cyrk na kółkach.

Ech, bekhend, bekhendem, ale tu powinno być po secie dawno. Dzie ta forma z QF Wimbla, gdy jej potrzeba?
Rafael Nadal, to zło, zgoda?
PS. Nie ma zgody na brak zgody.
PS. Nie ma zgody na brak zgody.
Mimo wszystko Bridgette 20 lat młodsza z tego co widze. xd
DUN I LOVE pisze: ↑05 sie 2021, 23:58 Praktycznie wszystkie finały w LA mi uciekły podczas tegorocznych IO. Jestem ogromnie tym zasmucony, za 3 lata już to się nie powtórzy.
Teraz idealnie byłoby przełamać.
- DUN I LOVE
- Administrator
- Robertinho
Nie no, ta pani z blond falami, to wskazany przeze mnie gilfik.DUN I LOVE pisze:Bridgette Wilson-Sampras.
- DUN I LOVE
- Administrator
Nie Tobie odpisywałem.Robertinho pisze:Nie no, ta pani z blond falami, to wskazany przeze mnie gilfik.DUN I LOVE pisze:Bridgette Wilson-Sampras.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Djokovic tak słabo serwuje, że nawet Federer nie miałby problemu z returnem.
- Wujek Toni
Bez backendu i serwisu dzisiaj Novak, natomiast odrobinę spadła intensywność gry u Del Po. Chyba musi chwilę odchorować ten powrót do gry.
Przecież on kontuzjowanego Goffina nie był w stanie przełamać.Kiefer pisze:Djokovic tak słabo serwuje, że nawet Federer nie miałby problemu z returnem.
"Zabrałem kiedyś Rafaela wraz z Pico Monaco na ryby. Pamiętam, że chłopcy niezwykle radowali się na myśl o spędzeniu w taki sposób tamtego poranka - lato miało się już ku końcowi i była to jedna z ostatni okazji, by złowić kilka moren przed zamknięciem sezonu. Przypominam sobie bardzo dokładnie moment, gdy Rafael próbował po raz pierwszy zarzucić swoją wędkę , siedząc na skraju barki. Samą czynność wykonał nienagannie - widać było gołym okiem, że chłopak ma do wędkarstwa talent i czerpie z niego wielką przyjemność. Mimo to nie omieszkałem zbliżyć się do mojego bratanka, po czym chwyciłem go dosyć łagodnie, acz pewnie za muskularne prawe ramię, którym to przed chwilą zarzucił energicznie żyłkę wraz ze spławikiem i rzekłem: 'Którą ręką Cię uczyłem?'" Toni Nadal, Życie moje
- DUN I LOVE
- Administrator
Dobra, mamy 7. miejsce wszech czasów (ten temat w sensie). Wielkiej szóstki nie złapiemy, ale można mocno się rozsiąść w ogonie Top-7. 
Djoković 6-3 5-5*.

Djoković 6-3 5-5*.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
- Robertinho
A, spoczko. Jakoś nam dyskusja o paniach chyba pozwoliłi dotrwać do taja. Bo mecz nie porywa cały czas.DUN I LOVE pisze:Nie Tobie odpisywałem.Robertinho pisze:Nie no, ta pani z blond falami, to wskazany przeze mnie gilfik.DUN I LOVE pisze:Bridgette Wilson-Sampras.
Tylko niech nic na tym nie straci, ten set jest kluczowy.Wujek Toni pisze:Bez backendu i serwisu dzisiaj Novak, natomiast odrobinę spadła intensywność gry u Del Po. Chyba musi chwilę odchorować ten powrót do gry.