Średni Fed zrobił finał w cuglach.Wujek Toni pisze:Mało kto trafia z formą w Nowym Jorku, zazwyczaj trudy sezonu zbierają już żniwo na tym etapie. Zobaczymy w Australii, gdzie wszyscy będą wypoczęci.Kiefer pisze: Wimbledon, Cinncinati, US Open, coś więcej dodać?
US Open 2018
Re: US Open 2018
- Wujek Toni
Jak wyobrażam sobie Murray'a w miejsce Del Potro w tych warunkach, to czuję skręcające się wnętrzności.
"Zabrałem kiedyś Rafaela wraz z Pico Monaco na ryby. Pamiętam, że chłopcy niezwykle radowali się na myśl o spędzeniu w taki sposób tamtego poranka - lato miało się już ku końcowi i była to jedna z ostatni okazji, by złowić kilka moren przed zamknięciem sezonu. Przypominam sobie bardzo dokładnie moment, gdy Rafael próbował po raz pierwszy zarzucić swoją wędkę , siedząc na skraju barki. Samą czynność wykonał nienagannie - widać było gołym okiem, że chłopak ma do wędkarstwa talent i czerpie z niego wielką przyjemność. Mimo to nie omieszkałem zbliżyć się do mojego bratanka, po czym chwyciłem go dosyć łagodnie, acz pewnie za muskularne prawe ramię, którym to przed chwilą zarzucił energicznie żyłkę wraz ze spławikiem i rzekłem: 'Którą ręką Cię uczyłem?'" Toni Nadal, Życie moje
- DUN I LOVE
- Administrator
Edmund to w ogóle walczy z jakąś tajemniczą bakterią, stąd jego zjazd w ostatnich miesiącach.
Tytuły (30):
2025: Miami 2024: Montreal, Bazylea 2023: Wiedeń 2022: Miami, Astana, Bazylea, WTF Turyn 2021: Monte Carlo, Madryt, Winston-Salem 2019: Newport, US Open, 2018: Brisbane, Quito, Indian Wells, Monte Carlo, Monachium, Roland Garros, 2017: Auckland, Waszyngton, Shenzen, 2015: Doha, Sydney, Houston, Roland Garros, 2013: US Open, 2012: Nicea, 2011: Los Angeles, WTF Londyn, Wcześniej: Za słaba era, żeby coś wpisywać.
Finały (38):
2025: Barcelona 2024: Brisbane, Cordoba, Estoril, WTF Turyn 2023: Auckland, Rotterdam, Dubaj, Barcelona 2022: Rotterdam, Monte Carlo, Monachium, Rzym, Newport, Hamburg, Gijon 2021: Monachium, Rzym, 2020: Rzym, Antwerpia, 2019: Rotterdam, Rzym, Roland Garros, 2018: Halle, 2017: Stuttgart, 2016: Tokio, Shanghai, Bazylea, 2015: Wiedeń, WTF Londyn, 2014: Doha, 2013: Cincinnati, 2012: Monte Carlo, Roland Garros, Sztokholm, 2011: Marsylia, Monte Carlo, Wimbledon, US Open, Wcześniej: Za słaba era, żeby coś wpisywać.
2025: Miami 2024: Montreal, Bazylea 2023: Wiedeń 2022: Miami, Astana, Bazylea, WTF Turyn 2021: Monte Carlo, Madryt, Winston-Salem 2019: Newport, US Open, 2018: Brisbane, Quito, Indian Wells, Monte Carlo, Monachium, Roland Garros, 2017: Auckland, Waszyngton, Shenzen, 2015: Doha, Sydney, Houston, Roland Garros, 2013: US Open, 2012: Nicea, 2011: Los Angeles, WTF Londyn, Wcześniej: Za słaba era, żeby coś wpisywać.
Finały (38):
2025: Barcelona 2024: Brisbane, Cordoba, Estoril, WTF Turyn 2023: Auckland, Rotterdam, Dubaj, Barcelona 2022: Rotterdam, Monte Carlo, Monachium, Rzym, Newport, Hamburg, Gijon 2021: Monachium, Rzym, 2020: Rzym, Antwerpia, 2019: Rotterdam, Rzym, Roland Garros, 2018: Halle, 2017: Stuttgart, 2016: Tokio, Shanghai, Bazylea, 2015: Wiedeń, WTF Londyn, 2014: Doha, 2013: Cincinnati, 2012: Monte Carlo, Roland Garros, Sztokholm, 2011: Marsylia, Monte Carlo, Wimbledon, US Open, Wcześniej: Za słaba era, żeby coś wpisywać.
- DUN I LOVE
- Administrator
To ciekawe, bo jeszcze wczoraj zdaje się był.Barty pisze: Delpo to nie jest obecnie gracz na szlema, przykro to stwierdzić, ale tak jest.

Idę do łóżeczka.

Bo to niehigieniczne i czasochłonne.Robertinho pisze:Mają przestać podawać graczom ręcznik? Dlaczego niby?
- Robertinho
Murole, finał Szlema i Karol rozdarty wewnętrznie pomiędzy "ależ to jest g..." , a "to wielcy mistrzowie w finale Szlema, więc muszą grać dobrze, kto tego nie widzi, ten się nie zna", piękne czasy.Wujek Toni pisze:Jak wyobrażam sobie Murray'a w miejsce Del Potro w tych warunkach, to czuję skręcające się wnętrzności.

Czołem Uśmiechniętej Polsce!
Posklada mnie w finale arti, za dużo ostatnio orałem i się zakumulowało.
Rafael Nadal, to zło, zgoda?
PS. Nie ma zgody na brak zgody.
- DUN I LOVE
- Administrator
Nie było chyba ani jednej osoby na forum, która by na niego stawiała.Anula pisze: To ciekawe, bo jeszcze wczoraj zdaje się był.![]()

MTT Titles/Finals
Spoiler:
- Wujek Toni
Faktycznie luźniejszy Serb, nawet backhandu po linii nie wyrzucił.
"Zabrałem kiedyś Rafaela wraz z Pico Monaco na ryby. Pamiętam, że chłopcy niezwykle radowali się na myśl o spędzeniu w taki sposób tamtego poranka - lato miało się już ku końcowi i była to jedna z ostatni okazji, by złowić kilka moren przed zamknięciem sezonu. Przypominam sobie bardzo dokładnie moment, gdy Rafael próbował po raz pierwszy zarzucić swoją wędkę , siedząc na skraju barki. Samą czynność wykonał nienagannie - widać było gołym okiem, że chłopak ma do wędkarstwa talent i czerpie z niego wielką przyjemność. Mimo to nie omieszkałem zbliżyć się do mojego bratanka, po czym chwyciłem go dosyć łagodnie, acz pewnie za muskularne prawe ramię, którym to przed chwilą zarzucił energicznie żyłkę wraz ze spławikiem i rzekłem: 'Którą ręką Cię uczyłem?'" Toni Nadal, Życie moje
Australia to była i 3-1 dla Noleusza. Klasyka klasyki konfliktu wewnętrznego Karola.Robertinho pisze:Murole, finał Szlema i Karol rozdarty wewnętrznie pomiędzy "ależ to jest g..." , a "to wielcy mistrzowie w finale Szlema, więc muszą grać dobrze, kto tego nie widzi, ten się nie zna", piękne czasy.Wujek Toni pisze:Jak wyobrażam sobie Murray'a w miejsce Del Potro w tych warunkach, to czuję skręcające się wnętrzności.
- DUN I LOVE
- Administrator
Nom. 2015.Del Fed pisze: Australia to była i 3-1 dla Noleusza. Klasyka klasyki konfliktu wewnętrznego Karola.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
-
Ile tych wykładek on jeszcze zagra na rakietę Serba, to jest coś niesamowitego.
Będzie higieniczniej jak pot będzie kapał na kort i mniej czasochłonne jak obsługa będzie go co chwilę wycierac.Rroggerr pisze:Bo to niehigieniczne i czasochłonne.Robertinho pisze:Mają przestać podawać graczom ręcznik? Dlaczego niby?
![:] :]](./images/smilies/%5Bdblpt%5D%5D.gif)
Zawodnicy mogą nie zdążyc.
Wiem, że gramy guano, ale punkt na przewagę mówi wszystko o tej pie.....nawierzchni. 3 winnery wyciągnął!
E: można spać.
E: można spać.
Ostatnio zmieniony 10 wrz 2018, 1:06 przez Del Fed, łącznie zmieniany 1 raz.
Ładnie teraz się wybronił.
Chyba koniec. 3-1.
Chyba koniec. 3-1.
MTT - OSIĄGNIĘCIA:
MTT (Singiel) - Tytuły (36) / Finały (23)
Spoiler:
- Robertinho
Dać im rękawiczki i wrotki.Rroggerr pisze:Bo to niehigieniczne i czasochłonne.Robertinho pisze:Mają przestać podawać graczom ręcznik? Dlaczego niby?

Czołem Uśmiechniętej Polsce!
- DUN I LOVE
- Administrator
Nie wiem jak to ma wyglądać, ale jak sobie myślę o 12-latku, który biegnie z ręcznikiem do Rafy, ten wyciera wszystko co się da, i rzuca tym ręcznikiem potem do tego 12-latka, to może jest w tym jakiś sens.Robertinho pisze: Dać im rękawiczki i wrotki.A serio, przy samoobsłudze, to dopiero będzie cyrk. A z lodem też będą sami musieli zawijać i się okładać?