No to teraz...Harris!! Harris gdzie jesteś?

Harris pisze: ↑26 sty 2019, 22:38 Wujku Toni czy szampany w razie co się mrożą?
Wy na serio myślicie że Nole wytrzaska rozpędzonego Hiszpana?
i jestem tego bardziej pewny niż zwyciestwa Rafy w niedzielnym finale.
Serb w tym roku wobec takiej dyspozycji Rafy ma iluzoryczne szanse
Jakie 30% stary przecież Nadal go rozszarpie w finale Chyba,że o ugranie seta się rozchodzi....ale to też te 30% troszkę zbyt optymistycznie.
Wujek Toni to pesymista.Rafa go rozszarpie.Dawać tego Djokovica już bez półfinału żeby potem nie płakał,że zmęczony.Rafa skończy turniej bez straty seta ale jestem z niego dumny.
Usiądź jutro w fotelu i ciesz się z 18szlema Rafy.
Zdrowy Nadal to kanibal,poradzi sobie.Jest w mega formie.
Harris > Wujek ToniLokalnyEkspert pisze: ↑27 sty 2019, 12:25Harris pisze: ↑26 sty 2019, 22:38 Wujku Toni czy szampany w razie co się mrożą?
Jakie 30% stary przecież Nadal go rozszarpie w finale Chyba,że o ugranie seta się rozchodzi....ale to też te 30% troszkę zbyt optymistycznie.
Wujek Toni to pesymista.Rafa go rozszarpie.Dawać tego Djokovica już bez półfinału żeby potem nie płakał,że zmęczony.Rafa skończy turniej bez straty seta ale jestem z niego dumny.
Zdrowy Nadal to kanibal,poradzi sobie.Jest w mega formie.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Przecież to typowy trolling, raczej tylko po to tutaj się zarejestrował.LokalnyEkspert pisze: ↑27 sty 2019, 12:25Harris pisze: ↑26 sty 2019, 22:38 Wujku Toni czy szampany w razie co się mrożą?
Zdrowy Nadal to kanibal,poradzi sobie.Jest w mega formie.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
W punkt. Mnie choroba zniszczyla i swiadomosc ze bd ze mna zawsze bardziej lub mniej. Nie da sie jej wykluczyc calkowicie i to jest moj koszmar bo nie lubie polsrodkow.Anula pisze: ↑27 sty 2019, 12:22 Jak dla mnie fajnie będzie oglądac grupę pościgową za Fedem. Liczą się tylko Ci dwaj - Novak i Rafa. W takiej kolejności. Rafa wszedł w etap przegrywania finałów i tylko finał bez Serba daje jakieś nadzieje na zwycięstwo. Dla Novaka nie ma takiego przeciwnika. Federer już wypadł z gry. Kwestią czasu jest 20 szlem Novaka. I nie mam wątpliwości, że dołoży jeszcze jeden.
Zapomniałem dodać, że i wart postawienia każdych pieniędzy!kurcaczeudo pisze: ↑27 sty 2019, 12:31 Parafrazując klasyka 'a taki mocarny byl Hiszpan, amerykański'
No i rzecz jasna grający najlepszy tenis w karierze, serwis cudo, ogólnie prime. No maszyna do mielenia mięsa
Mega brutalne batorzenie!
W dalszej perspektywie wiadomo, chodzi o to, że półfinał pokazał realną formę Djokovica w tym turnieju.DUN I LOVE pisze: ↑27 sty 2019, 12:30 Tylko półfinał z Pujem, a ostatnie pół roku serio nie dawało nic do myślenia?
Dokładnie.Anula pisze: ↑27 sty 2019, 12:22 Jak dla mnie fajnie będzie oglądac grupę pościgową za Fedem. Liczą się tylko Ci dwaj - Novak i Rafa. W takiej kolejności. Rafa wszedł w etap przegrywania finałów i tylko finał bez Serba daje jakieś nadzieje na zwycięstwo. Dla Novaka nie ma takiego przeciwnika. Federer już wypadł z gry. Kwestią czasu jest 20 szlem Novaka. I nie mam wątpliwości, że dołoży jeszcze jeden.
Naprawde ? Posyp ta glowke popiolem choc raz.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość