Słaby reaserch u Was, panowie

Dajcie już ten mecz, bo się doczekać nie mogę. Co ma być, to będzie, jestem przygotowany na wszystko.
Słaby reaserch u Was, panowie
PSG, drugi taki walec jak City. Dziady w ch*j.DUN I LOVE pisze: ↑26 lut 2020, 19:49 Nie no, nawet trochę zazdroszczę.
City, nawet ja było walcem, w Europie nigdy nie potrafiło pokazać swojej siły. Chyba największy paradoks z jakim się spotkałem.
No przegrali 1:5, bo skoro rywal strzela 5 goli, a sam strzelasz tylko 3 razy celnie na bramkę to wynik nie może być korzystny.DUN I LOVE pisze: ↑26 lut 2020, 20:17 Niby tak, ale jednak to City w Premier League miało momenty kiedy deklasowało rywali - jak byli w gazie, to tłamsili rywali, jak grali słabiej, też nie odstawali.
W Europie nawet jak grali nieźle, to sromotnie przegrywali. Pamiętam ich dwumecz z LFC, po jego zakończeniu zachodziłem w głowę jakim cudem przegrali go aż 1-5.
Zdecydowanie, to jest zespół bez doświadczenia, łatwiej ich będzie ograć. To znaczy, niby doświadczenie mają, ale jak przegrywać.kurcaczeudo pisze: ↑26 lut 2020, 20:28 Jedyny (jak dla mnie) pozytyw tej rywalizacji, to o jednego rakotwóra mniej na tym etapie CL. Wybór pomiędzy dżumą i cholerąZ dwojga złego niech już będzie to City.
To jest Twój dziewiczy rejs z tym serialem, czy odtwarzasz?
NO ja też wtedy oglądałem, pamiętam że niestety słabo się zakończył.DUN I LOVE pisze: ↑26 lut 2020, 20:52 Oglądałem jak Polsat zapodawał. Po tylu latach niewiele pamiętam.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości