Zakłady Bukmacherskie
Re: Zakłady Bukmacherskie
Cóż, biedniejsi o pieniądze, bogatsi o doświadczenie. Jednak trochę randomowe te gry online w LEC z uwagi na koronę (zwykle są rozgrywane na LANie), mnóstwo pauz, przerw, problemów technicznych, no i się zesrało.
-
Jeden z**bie, żadna nowość. Włączyłem tego streama Csa to jeszcze ogarniałem, ale w tamtym drugim to już w ogóle nie wiedziałem o co chodzi, i kto prowadzi.
Najprościej patrzeć na to, kto obecnie ma więcej hajsu -więcej hajsu = lepsze przedmioty w ekwipunku, bo liczba zabójstw nie zawsze to odzwierciedla, natomiast ciężko to też zawsze przełożyć 1:1.
- DUN I LOVE
- Administrator
Komicznie to wygląda, kiedy w pasku z bukmacherką na Weszło wszystkie artykuły na temat ligi białoruskiej.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Cały czas dostaje smsy o fantastycznych promkach bym tylko zagrał jakiś gówno-mecz z Ligi Białoruskiej. No niestety buki również po dupie dostali.
-
Jakieś przemyślenia na dzisiejsze mecze w Nikaragui, bo zamierzam się dziś oddać hazardowi.
http://prntscr.com/rqztjq
http://prntscr.com/rqzucd
Tak z dwa- trzy meczyki powyżej 2,5 bym chciał ustrzelić.
http://prntscr.com/rqztjq
http://prntscr.com/rqzucd
Tak z dwa- trzy meczyki powyżej 2,5 bym chciał ustrzelić.
-
-
Klasyka gatunku. Zabrakło gola w ostatnim rozgrywanym spotkaniu, a do przerwy było po jeden.
G2 dzisiaj 3-0 po 2.16 na Fortunie, wierzę.
-
Nie szkoda Ci pieniędzy? Przecież ty nie potrafisz obstawiać.
-
Bo są siedem półek wyżej od każdej europejskiej drużyny poza Fnatic, od tych akurat tak ze 3, jedyna obawa, to czy nie zaczną trollować w środku jakiejś gry.
Jak tam chcesz, ale podstawową zasadą przyzwoitego typera jest granie coś na czym się zna, a ty obstawiasz ligę NikaraguiKulfon bez moniki pisze: ↑03 kwie 2020, 12:34Ty mi nie patrz do portfela gamoniu.

-
Może skorzystam, najpierw zobaczymy jak Białoruś pójdzie. Mówimy o tym LOLu tak, bo w innych grach też są w rozpisce, ale kursy nie pasują.
-
Od lat kolektury są wypchane ludzmi którzy grają to na czym się znają, a to najwięksi sponsorzy buków. Co tydzień rzesze tych "fachowców" są zdziwieni że Juventus czy inna Barcelona nie wygrała i znowu buk zabrał kasę. Ty rozumiem czekasz, aż City wznowi rozgrywki, żebyś mógł zainwestować w coś na czymś się znasz.Emu pisze: ↑03 kwie 2020, 12:39Jak tam chcesz, ale podstawową zasadą przyzwoitego typera jest granie coś na czym się zna, a ty obstawiasz ligę Nikaragui![]()

Sugerujesz, że lepiej obstawiać losowe wydarzenia o których się nie ma pojęcia? Zamiast odwracać kota ogonem to powiedz mi czym się posiłkowałeś tworząc tamten kupon? Nie obstawiam od ponad 3 lat i oprócz pojedynczych incydentów nie grałem piłki nożnej.Kulfon bez moniki pisze: ↑03 kwie 2020, 12:49Od lat kolektury są wypchane ludzmi którzy grają to na czym się znają, a to najwięksi sponsorzy buków. Co tydzień rzesze tych "fachowców" są zdziwieni że Juventus czy inna Barcelona nie wygrała i znowu buk zabrał kasę. Ty rozumiem czekasz, aż City wznowi rozgrywki, żebyś mógł zainwestować w coś na czymś się znasz.![]()
Yup, LOL LEC.Kulfon bez moniki pisze: ↑03 kwie 2020, 12:40
Może skorzystam, najpierw zobaczymy jak Białoruś pójdzie. Mówimy o tym LOLu tak, bo w innych grach też są w rozpisce, ale kursy nie pasują.
-
Nie wiem czy dzisiaj Cię wybudzili ze śpiączki, czy wypuścili z jakiegoś oddziału zamkniętego, więc czytaj uważnie: MAMY EPIDEMIĘ I NIC INNEGO NIE GRA. Żebyś nie był zdziwiony jak wyjdziesz na ulice po opuszczeniu ośrodka.Emu pisze: ↑03 kwie 2020, 12:58Sugerujesz, że lepiej obstawiać losowe wydarzenia o których się nie ma pojęcia? Zamiast odwracać kota ogonem to powiedz mi czym się posiłkowałeś tworząc tamten kupon? Nie obstawiam od ponad 3 lat i oprócz pojedynczych incydentów nie grałem piłki nożnej.Kulfon bez moniki pisze: ↑03 kwie 2020, 12:49Od lat kolektury są wypchane ludzmi którzy grają to na czym się znają, a to najwięksi sponsorzy buków. Co tydzień rzesze tych "fachowców" są zdziwieni że Juventus czy inna Barcelona nie wygrała i znowu buk zabrał kasę. Ty rozumiem czekasz, aż City wznowi rozgrywki, żebyś mógł zainwestować w coś na czymś się znasz.![]()
Była to moja pierwsza przygoda z ligą Nikaragui, i przy wyborze sugerowałem się tylko i wyłącznie tym ile dane zespoły strzelają i tracą. Jutro liga gra znowu, i jeśli będę miał taki kaprys to jutro znowu zagram. Jeśli dzisiaj będę chciał sobie umilić popołudnie to o 13,30 zagram mecz Rukinzno- Musongati w Burundi, bo jak Ci napisałem wcześniej ch** Cię interesuje na co wydaję pieniądze.