Jestem, w związku z każdym możliwym punktem.DUN I LOVE pisze: 2. Jacques, w związku z punktem nr 1 możesz być dumny ze swojego człowieka.

Czasem (jakieś 3 do 5 razy na rok) naprawdę fajnie być jego fanem.

Masta:

Jestem, w związku z każdym możliwym punktem.DUN I LOVE pisze: 2. Jacques, w związku z punktem nr 1 możesz być dumny ze swojego człowieka.
... albo dawno nikt go nie przegonił w takim tempie po korcie.Wujek Toni pisze:Ferrer bierze medicala, widać jest pojętnym uczniem swojego idola.
Nie kradnij Wujkowi jego one man showjaccol55 pisze: ... albo dawno nikt go nie przegonił w takim tempie po korcie.
Pardon.robpal pisze:Nie kradnij Wujkowi jego one man showjaccol55 pisze: ... albo dawno nikt go nie przegonił w takim tempie po korcie.
Nie bez powodu pierwszy tytuł w karierze wywalczył w ubiegłym sezonie...Wujek Toni pisze:Szkoda, że Tipsarević nie jest w stanie grać na tym poziomie przez kilka kolejnych spotkań, bo miałby duże szanse na wygranie tego turnieju.
No nie wiem, czy takie ganianie z językiem na brodzie do każdej piłki od lewej do prawej, to dobry pomysł na odpoczynek.DUN I LOVE pisze:Ja z kolei odnoszę wrażenie, że Serb trochę celowo uspokoił grę, żeby zachować energię na kluczowe dla seta/meczu piłki. To naturalna kolej rzeczy po tak intensywnym trzecim secie - nie da się tak grać przez dłuższy okres czasu. Niemniej punkty Serb zdobywa równie płynnie.
Troicki ma lepszą dziewczynę. Berdych także.DUN I LOVE pisze:Ja tam jednak i tak wolę patrzeć na żonę Janko niż na jego unikatowy tenis.
Wszystkie trzy idealnie podchodzą pod mój gust.Rodżer Anderłoter pisze:Troicki ma lepszą dziewczynę. Berdych także.DUN I LOVE pisze:Ja tam jednak i tak wolę patrzeć na żonę Janko niż na jego unikatowy tenis.
Z drugim typowaniem się zgadzam, dziewczyna Troickiego nie byłaby nawet w TOP 10Rodżer Anderłoter pisze:Troicki ma lepszą dziewczynę. Berdych także.DUN I LOVE pisze:Ja tam jednak i tak wolę patrzeć na żonę Janko niż na jego unikatowy tenis.
Rozumiem, że z łóżka byś przepędził ?Jacques D. pisze:
...dziewczyna Troickiego nie byłaby nawet w TOP 10
Do odkurzenia:Wujek Toni pisze:W końcu jakiś sensowny spam na tym forum.
Użytkownicy przeglądający to forum: no-handed backhand i 2 gości