Poprawione.Jacuszyn pisze:Kuba, ja nie jestem już w SUI.

Poprawione.Jacuszyn pisze:Kuba, ja nie jestem już w SUI.
Nie rozumiem czemu przegrałem: obstawienie zwycięzców mieliśmy z Ruchem takie samo, a w jednej parze ja trafnie typowałem wygraną Falli, podczas gdy Ruch postawił na Rama. Poproszę o wyjaśnieniajaccol55 pisze: Ruch1920Chorzów (POL) d. Nieszpory (SZ) 6-4 6-3
Spotkania zakończone w.o nie są brane pod uwagę.Nieszpory pisze:Nie rozumiem czemu przegrałem: obstawienie zwycięzców mieliśmy z Ruchem takie samo, a w jednej parze ja trafnie typowałem wygraną Falli, podczas gdy Ruch postawił na Rama. Poproszę o wyjaśnieniajaccol55 pisze: Ruch1920Chorzów (POL) d. Nieszpory (SZ) 6-4 6-3.
Naprawdę bardzo starałem się zrozumieć dlaczego przegrałem, ale niestety mi się nie udało.jaccol55 pisze: Jacuszyn (MYA) d. Zakazaka (MWI) 6-3 1-6 7-5
Wspieram Zakę, bo nie mogę się też doliczyć u niego w meczu...Zakazaka pisze:Naprawdę bardzo starałem się zrozumieć dlaczego przegrałem, ale niestety mi się nie udało.jaccol55 pisze: Jacuszyn (MYA) d. Zakazaka (MWI) 6-3 1-6 7-5
Czy mógłby ktoś wytłumaczyć nowicjuszowi? Byłbym zobowiązany
Mecze Falli i Vaska wytypowali tak samo, więc nie wchodzą w grę. W pozostałych meczach wytypowali tego samego zwycięzcę, w takim samym stosunku setów, więc o wyniku decyduje mecz oznaczony z *. [5] Feliciano Lopez (ESP) d. Lukas Lacko (SVK) 6-3 7-6(3) , więc różnica gemów wynosi + 4 . Zakazaka obstawił + 5 , Jacuszyn + 4 , więc typ Jacuszyna był najbliższy prawdzie - to on wygrał mecz.Nieszpory pisze:Wspieram Zakę, bo nie mogę się też doliczyć u niego w meczu...Zakazaka pisze:Naprawdę bardzo starałem się zrozumieć dlaczego przegrałem, ale niestety mi się nie udało.jaccol55 pisze: Jacuszyn (MYA) d. Zakazaka (MWI) 6-3 1-6 7-5
Czy mógłby ktoś wytłumaczyć nowicjuszowi? Byłbym zobowiązany
Obstawiłem 6:3 6:4 dla Lopeza - to nie jest czasem +5?Ranger pisze:
Mecze Falli i Vaska wytypowali tak samo, więc nie wchodzą w grę. W pozostałych meczach wytypowali tego samego zwycięzcę, w takim samym stosunku setów, więc o wyniku decyduje mecz oznaczony z *. [5] Feliciano Lopez (ESP) d. Lukas Lacko (SVK) 6-3 7-6(3) , więc różnica gemów wynosi + 4 . Zakazaka obstawił + 3 , Jacuszyn + 4 , więc typ Jacuszyna był najbliższy prawdzie - to on wygrał mecz.
Tak, właśnie przed chwilką poprawiłem, ale i tak wynik Jacuszyna był dokładniejszy o tego jednego gema.Zakazaka pisze:Obstawiłem 6:3 6:4 dla Lopeza - to nie jest czasem +5?Ranger pisze:
Mecze Falli i Vaska wytypowali tak samo, więc nie wchodzą w grę. W pozostałych meczach wytypowali tego samego zwycięzcę, w takim samym stosunku setów, więc o wyniku decyduje mecz oznaczony z *. [5] Feliciano Lopez (ESP) d. Lukas Lacko (SVK) 6-3 7-6(3) , więc różnica gemów wynosi + 4 . Zakazaka obstawił + 3 , Jacuszyn + 4 , więc typ Jacuszyna był najbliższy prawdzie - to on wygrał mecz.
Tak, tak - ja po napisaniu posta dopiero skumałemRanger pisze:Tak, właśnie przed chwilką poprawiłem, ale i tak wynik Jacuszyna był dokładniejszy o tego jednego gema.Zakazaka pisze:Obstawiłem 6:3 6:4 dla Lopeza - to nie jest czasem +5?Ranger pisze:
Dzięki też za wyjaśnienie, może warto by przykład podobny do powyższego umieścić gdzieś w regulaminie MTT, dla nas nowicjuszy?Mecze Falli i Vaska wytypowali tak samo, więc nie wchodzą w grę. W pozostałych meczach wytypowali tego samego zwycięzcę, w takim samym stosunku setów, więc o wyniku decyduje mecz oznaczony z *. [5] Feliciano Lopez (ESP) d. Lukas Lacko (SVK) 6-3 7-6(3) , więc różnica gemów wynosi + 4 . Zakazaka obstawił + 3 , Jacuszyn + 4 , więc typ Jacuszyna był najbliższy prawdzie - to on wygrał mecz.
Czytałem to nawet dzisiaj i jakoś mi tak dobrze nie szłoJacuszyn pisze:Kłania się brak uważnego zapoznania się z regulaminem. Przykład jest w regulaminie, trzeba tylko przeczytać dokładnie. W punkcie "Sposób liczenia" wszystko jest wyraźnie wyjaśnione.
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 4 gości