US Open 2020
Re: US Open 2020
BUHAHAHAHAHAHA. Spadam na film. Pozdro.
Pięknie się ora Zvorek swoim serwisem.
MTT - Tytuły (8) 2024:(1) Bastad, 2023:(1) Pune, 2022:(1) Melbourne, 2021:(5) Mallorca, Wimbledon, Toronto, Antwerpia, Sztokholm
MTT - Finały (5)
2022:(4) Dubaj, Estoril, Tokio, Paryż-Bercy 2021:(1) Wiedeń
MTT - Finały (5)
2022:(4) Dubaj, Estoril, Tokio, Paryż-Bercy 2021:(1) Wiedeń
- DUN I LOVE
- Administrator
-
Beczka śmiechu.
- Wujek Toni
Nie ma to jak wrzucić mecz pomiędzy dwoma najpoważniejszymi graczami w drabince w martwą dla europejskiego widza sesję wieczorną, a w akceptowalnym oknie czasowym puścić ten śmietnik.
"Zabrałem kiedyś Rafaela wraz z Pico Monaco na ryby. Pamiętam, że chłopcy niezwykle radowali się na myśl o spędzeniu w taki sposób tamtego poranka - lato miało się już ku końcowi i była to jedna z ostatni okazji, by złowić kilka moren przed zamknięciem sezonu. Przypominam sobie bardzo dokładnie moment, gdy Rafael próbował po raz pierwszy zarzucić swoją wędkę , siedząc na skraju barki. Samą czynność wykonał nienagannie - widać było gołym okiem, że chłopak ma do wędkarstwa talent i czerpie z niego wielką przyjemność. Mimo to nie omieszkałem zbliżyć się do mojego bratanka, po czym chwyciłem go dosyć łagodnie, acz pewnie za muskularne prawe ramię, którym to przed chwilą zarzucił energicznie żyłkę wraz ze spławikiem i rzekłem: 'Którą ręką Cię uczyłem?'" Toni Nadal, Życie moje
- DUN I LOVE
- Administrator
Jutro koledzy spod Torunia łapią na dziurę.
- DUN I LOVE
- Administrator
Bleh, za daleko.
Można doznać szoku, kiedy się odpali sam ls. Dno jakieś.
Można doznać szoku, kiedy się odpali sam ls. Dno jakieś.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Patrzę na wynik. 

- DUN I LOVE
- Administrator
Gdyby to był Fabster to już byśmy rozprawiali o kontuzjach.
Może to sushi mu poszkodziło?
Może to sushi mu poszkodziło?
MTT Titles/Finals
Spoiler:
- Wujek Toni
Ale co Was tak szokuje, przecież Busta do momentu dyskwalifikacji dotrzymywał kroku zupełnie sensownemu Djokoviciowi, tam był potencjał na co najmniej 4 sety gry. A Zworek to jest w tej chwili amator na tle Serba.
"Zabrałem kiedyś Rafaela wraz z Pico Monaco na ryby. Pamiętam, że chłopcy niezwykle radowali się na myśl o spędzeniu w taki sposób tamtego poranka - lato miało się już ku końcowi i była to jedna z ostatni okazji, by złowić kilka moren przed zamknięciem sezonu. Przypominam sobie bardzo dokładnie moment, gdy Rafael próbował po raz pierwszy zarzucić swoją wędkę , siedząc na skraju barki. Samą czynność wykonał nienagannie - widać było gołym okiem, że chłopak ma do wędkarstwa talent i czerpie z niego wielką przyjemność. Mimo to nie omieszkałem zbliżyć się do mojego bratanka, po czym chwyciłem go dosyć łagodnie, acz pewnie za muskularne prawe ramię, którym to przed chwilą zarzucił energicznie żyłkę wraz ze spławikiem i rzekłem: 'Którą ręką Cię uczyłem?'" Toni Nadal, Życie moje
Cieszy upadek Zworka, ale z drugiej strony PCB w finale szlema można skwitować tylko modnym tu ostatnio xDDDDDDDDDD
- DUN I LOVE
- Administrator
Ciekawe kto się bardziej wygłupia - Zverev, patrząc na to co wyczynia na korcie, czy my, myśląc, że ten sport jeszcze będzie normalny?
-
O to, to, dokładnie! Wielu osobom tu właśnie sympatie przysłaniają trochę realną ocenę szans i stąd rozczarowanie Shapovalovem w ćwierćfinale, czy Zverevem dziśWujek Toni pisze: ↑11 wrz 2020, 23:20 Ale co Was tak szokuje, przecież Busta do momentu dyskwalifikacji dotrzymywał kroku zupełnie sensownemu Djokoviciowi, tam był potencjał na co najmniej 4 sety gry. A Zworek to jest w tej chwili amator na tle Serba.

- DUN I LOVE
- Administrator
Federer, że na tym łez padole w ostatnim dziesięcioleciu zebrał tylko kilka okruchów.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Jak Zverev przegra (w takim stylu) z Carreno, to będzie na wielu płaszczyznach smutniejsze niż kolejny WS dla Djokovicia, nawet jeśli triumfaor będzie okej.
- Wujek Toni
Chyba poczekam do końca, chętnie się przekonam, czy Kmiotek tu jeszcze gema wygra.
- DUN I LOVE
- Administrator
No nie chce mi się wierzyć, żeby ta indolencja trwała przez 3 sety.