US Open 2020

Obrazek
Awatar użytkownika
Kamileki

Re: US Open 2020

Post autor: Kamileki »

BUHAHAHAHAHAHA. Spadam na film. Pozdro.
Awatar użytkownika
Nando

Post autor: Nando »

Pięknie się ora Zvorek swoim serwisem.
MTT - Tytuły (8) 2024:(1) Bastad, 2023:(1) Pune, 2022:(1) Melbourne, 2021:(5) Mallorca, Wimbledon, Toronto, Antwerpia, Sztokholm

MTT - Finały (5)
2022:(4) Dubaj, Estoril, Tokio, Paryż-Bercy 2021:(1) Wiedeń
Awatar użytkownika
DUN I LOVE
Administrator

Post autor: DUN I LOVE »

COA pisze: 11 wrz 2020, 23:14 Ja tam się bawię świetnie, jutro po słabym meczu najwyżej z czystym sumieniem będę mógł powiedzieć, że wzorowałem się na półfinaliście (a może i finaliście) szlema.
W Warszawie grasz czy gdzieś poza?
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Kulfon bez moniki

Post autor: Kulfon bez moniki »

Beczka śmiechu.
Awatar użytkownika
Wujek Toni

Post autor: Wujek Toni »

Nie ma to jak wrzucić mecz pomiędzy dwoma najpoważniejszymi graczami w drabince w martwą dla europejskiego widza sesję wieczorną, a w akceptowalnym oknie czasowym puścić ten śmietnik.
"Zabrałem kiedyś Rafaela wraz z Pico Monaco na ryby. Pamiętam, że chłopcy niezwykle radowali się na myśl o spędzeniu w taki sposób tamtego poranka - lato miało się już ku końcowi i była to jedna z ostatni okazji, by złowić kilka moren przed zamknięciem sezonu. Przypominam sobie bardzo dokładnie moment, gdy Rafael próbował po raz pierwszy zarzucić swoją wędkę , siedząc na skraju barki. Samą czynność wykonał nienagannie - widać było gołym okiem, że chłopak ma do wędkarstwa talent i czerpie z niego wielką przyjemność. Mimo to nie omieszkałem zbliżyć się do mojego bratanka, po czym chwyciłem go dosyć łagodnie, acz pewnie za muskularne prawe ramię, którym to przed chwilą zarzucił energicznie żyłkę wraz ze spławikiem i rzekłem: 'Którą ręką Cię uczyłem?'" Toni Nadal, Życie moje
Awatar użytkownika
DUN I LOVE
Administrator

Wspólnymi siłami.
Spoiler:
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Awatar użytkownika
COA

Post autor: COA »

DUN I LOVE pisze: 11 wrz 2020, 23:14 W Warszawie grasz czy gdzieś poza?

Jutro koledzy spod Torunia łapią na dziurę.
Awatar użytkownika
DUN I LOVE
Administrator

Bleh, za daleko.

Można doznać szoku, kiedy się odpali sam ls. Dno jakieś.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Awatar użytkownika
Kiefer

Post autor: Kiefer »

Patrzę na wynik. :facepalm:
Awatar użytkownika
DUN I LOVE
Administrator

Gdyby to był Fabster to już byśmy rozprawiali o kontuzjach.

Może to sushi mu poszkodziło?
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Awatar użytkownika
Wujek Toni

Ale co Was tak szokuje, przecież Busta do momentu dyskwalifikacji dotrzymywał kroku zupełnie sensownemu Djokoviciowi, tam był potencjał na co najmniej 4 sety gry. A Zworek to jest w tej chwili amator na tle Serba.
"Zabrałem kiedyś Rafaela wraz z Pico Monaco na ryby. Pamiętam, że chłopcy niezwykle radowali się na myśl o spędzeniu w taki sposób tamtego poranka - lato miało się już ku końcowi i była to jedna z ostatni okazji, by złowić kilka moren przed zamknięciem sezonu. Przypominam sobie bardzo dokładnie moment, gdy Rafael próbował po raz pierwszy zarzucić swoją wędkę , siedząc na skraju barki. Samą czynność wykonał nienagannie - widać było gołym okiem, że chłopak ma do wędkarstwa talent i czerpie z niego wielką przyjemność. Mimo to nie omieszkałem zbliżyć się do mojego bratanka, po czym chwyciłem go dosyć łagodnie, acz pewnie za muskularne prawe ramię, którym to przed chwilą zarzucił energicznie żyłkę wraz ze spławikiem i rzekłem: 'Którą ręką Cię uczyłem?'" Toni Nadal, Życie moje
Awatar użytkownika
Emu

Post autor: Emu »

Cieszy upadek Zworka, ale z drugiej strony PCB w finale szlema można skwitować tylko modnym tu ostatnio xDDDDDDDDDD
Awatar użytkownika
DUN I LOVE
Administrator

Bajgla jeszcze tylko tu brakuje.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Rroggerr

Post autor: Rroggerr »

Ciekawe kto się bardziej wygłupia - Zverev, patrząc na to co wyczynia na korcie, czy my, myśląc, że ten sport jeszcze będzie normalny?
piotrex007

Post autor: piotrex007 »

Wujek Toni pisze: 11 wrz 2020, 23:20 Ale co Was tak szokuje, przecież Busta do momentu dyskwalifikacji dotrzymywał kroku zupełnie sensownemu Djokoviciowi, tam był potencjał na co najmniej 4 sety gry. A Zworek to jest w tej chwili amator na tle Serba.
O to, to, dokładnie! Wielu osobom tu właśnie sympatie przysłaniają trochę realną ocenę szans i stąd rozczarowanie Shapovalovem w ćwierćfinale, czy Zverevem dziś :D
Awatar użytkownika
DUN I LOVE
Administrator

Rroggerr pisze: 11 wrz 2020, 23:24 Ciekawe kto się bardziej wygłupia - Zverev, patrząc na to co wyczynia na korcie, czy my, myśląc, że ten sport jeszcze będzie normalny?
Federer, że na tym łez padole w ostatnim dziesięcioleciu zebrał tylko kilka okruchów.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Rroggerr

Post autor: Rroggerr »

Jak Zverev przegra (w takim stylu) z Carreno, to będzie na wielu płaszczyznach smutniejsze niż kolejny WS dla Djokovicia, nawet jeśli triumfaor będzie okej.
Awatar użytkownika
Wujek Toni

Chyba poczekam do końca, chętnie się przekonam, czy Kmiotek tu jeszcze gema wygra.
Awatar użytkownika
DUN I LOVE
Administrator

Tweet przytoczony przez Pana Karola:

MTT Titles/Finals
Spoiler:
Awatar użytkownika
COA

Post autor: COA »

No nie chce mi się wierzyć, żeby ta indolencja trwała przez 3 sety.
Zablokowany