Jeśli podzielimy ery mtenisowe na Wujkowo Toniowe i po Wujkowo Toniowe, to w tej drugiej może tak, ale i tak punktem odniesienia będzie zawsze Wuja Toni.
Szacun Rafa. Szacun.
Mieli wykupioną polisę od pandemii i zarobili na odwołaniu turnieju (firma ubezpieczeniowa wypłaciła im bodajże 140 milionów funtów).
Poza tym, rekord Rogera pozostał trochę bezpieczniejszy, bo przecież Rafole by to łyknęło, zapewne druga część tego nowotworu.DUN I LOVE pisze: ↑11 paź 2020, 16:47Mieli wykupioną polisę od pandemii i zarobili na odwołaniu turnieju (firma ubezpieczeniowa wypłaciła im bodajże 140 milionów funtów).
Zapewne to przyświecało organizatorom podczas podejmowania decyzji.
Omijasz ATP Finals?Robertinho pisze: ↑11 paź 2020, 16:51 A jak pisałem, że to będzie odpowiednik sezonu 2008 Feda, to jakieś śmieszki były. Koronawirus to nie przeziębienie, może się Serb w przyszłym roku pobiera. Może.
W każdym razie koniec z tenisem u mnie, nareszcie w sumie, dobrze, że Igę zdążyłem zobaczyć.
Robertinho pisze: ↑11 paź 2020, 16:51 W każdym razie koniec z tenisem u mnie, nareszcie w sumie, dobrze, że Igę zdążyłem zobaczyć.
Zrobisz jakieś pożegnanie klasowe?Robertinho pisze: ↑11 paź 2020, 16:51 W każdym razie koniec z tenisem u mnie, nareszcie w sumie, dobrze, że Igę zdążyłem zobaczyć.
Chcesz założyć koszulkę "nie płakałem po Robertinho"?Kiefer pisze: ↑11 paź 2020, 16:54Zrobisz jakieś pożegnanie klasowe?Robertinho pisze: ↑11 paź 2020, 16:51 W każdym razie koniec z tenisem u mnie, nareszcie w sumie, dobrze, że Igę zdążyłem zobaczyć.
Nie no, ja to bym założył "Płaczę po Robertinho"
Prosił się o covida może i mocniej niż Freddie o AIDS, także no.Robertinho pisze: ↑11 paź 2020, 16:51 A jak pisałem, że to będzie odpowiednik sezonu 2008 Feda, to jakieś śmieszki były. Koronawirus to nie przeziębienie.
Nadal troszke lepszy tutaj, niż Federer na Wimbledonie
No i też mniej gamoniowaty od Feda.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości