Trudno cokolwiek potwierdzać, kiedy Majchrzak ma koronawirusa.

Trudno cokolwiek potwierdzać, kiedy Majchrzak ma koronawirusa.
Oby.DUN I LOVE pisze: ↑12 gru 2020, 12:26 2 daty na stole. 1-14 i 8-21. Podobno jutro mamy poznać kalendarz.
@DUN I LOVE by wiele dał za taki sen.Federasta20 pisze: ↑13 gru 2020, 21:29 Dwie noce temu miałem sen, że Nadal ogrywa Feda 3-0 w finale i ma najwięcej wygranych szlemów. Brr.
Nawet jak się wykuruje, to wolisz nie poznawać widoku przegrywania w czterech setach z Bolellim w drugiej rundzie.Federasta20 pisze: ↑14 gru 2020, 19:31 No w końcu jest data.
Kuruj się Roger, bo AO bez niego to widok jakiego nie znam i nie chcę jeszcze poznawać![]()
Ze Starace.Barty pisze: ↑14 gru 2020, 19:46Nawet jak się wykuruje, to wolisz nie poznawać widoku przegrywania w czterech setach z Bolellim w drugiej rundzie.Federasta20 pisze: ↑14 gru 2020, 19:31 No w końcu jest data.
Kuruj się Roger, bo AO bez niego to widok jakiego nie znam i nie chcę jeszcze poznawać![]()
https://sportowefakty.wp.pl/tenis/91488 ... bedzie-mogBenito Perez, agent Rafaela Nadala, potwierdził, że hiszpański tenisista wystąpi w Australian Open. Turniej w Melbourne prawdopodobnie rozpocznie się 8 lutego.
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], Semrush [Bot] i 2 gości