Pewnie będzie jak zawsze.The Djoker pisze: ↑15 lut 2021, 17:41 Siedzę sobie na przerwie, piję yerbe i myślę co to jutro będzie z tym moim misiaczkiem.

Pewnie będzie jak zawsze.The Djoker pisze: ↑15 lut 2021, 17:41 Siedzę sobie na przerwie, piję yerbe i myślę co to jutro będzie z tym moim misiaczkiem.
Miałem to samo na RG.
Psychologiczną grę czas zacząć. Toni nie byłby sobą xDRobertinho pisze: ↑15 lut 2021, 19:27 Kiedy myślisz, że wygłupy Đoko to już dno dna, odzywa się team Rafy, gratuluję.Jeszcze niech Lance Armstrong zacznie oskarżać kolarzy o branie koksu.
Przez 15 lat mógłby się nauczyć, że podqurwianie Novaczka to pompowanie Novaczka.Kamileki pisze: ↑15 lut 2021, 19:40Psychologiczną grę czas zacząć. Toni nie byłby sobą xDRobertinho pisze: ↑15 lut 2021, 19:27 Kiedy myślisz, że wygłupy Đoko to już dno dna, odzywa się team Rafy, gratuluję.Jeszcze niech Lance Armstrong zacznie oskarżać kolarzy o branie koksu.
Mnie tak samo, patrzę: "o, brat coś napisał, wejdę i zobaczę", szukam i szukam i nie ma komentarza brata, a jest komentarz Bombardiero.
Który to już raz właśnie tak to widzimy?
Ale wiecie Barty, że Zworek ma ten sam śmiertelny uraz brzucha co Novak z tego co czytałem? Tylko nie prawa, a lewa strona. Także jak gładko jutro przegra Niemiec to nie można mieć żadnych pretensji. Ja na pewno nie będę miał.Barty pisze: ↑15 lut 2021, 20:33 Już kilka razy mi się dzisiaj pomylił Bombardiero z Robertinho...
Ja już swoją opinię wyraziłem - Zverev by się skompromitował, jakby nie wygrał, zakładając, że jest w pełni sił. Z kolei jutuber jest mniej poważnym tenisistą, ale i tak powinien co najmniej powalczyć o zwycięstwo, jeśli ma zamiar zrobić krok do przodu w swojej karierze. Kolejna okazja pewnie dopiero na USO.
Trudno o lepsze okazje na wyrzucenie raków w tak wczesnej fazie przez młodych, nawet te rzekome kontuzję teoretycznie powinny parę procent zabrać Rafole.
Przepraszam, nie wiedziałem, że spowoduję takie zamieszanie.
No właśnie bym powiedział, że ja pierwszy raz tak to widzę. Zresztą przed samym turniejem twierdziłem, że pierwszy raz czuję, że Rafole może być zagrożone, jeśli gracze z kolejnymi numerkami rozstawienia dojdą do najdalszych faz. No i tak się właśnie stało, za wyjątkiem Thiema, zatem zdania nie zmieniam.
Na kolanach do Częstochowy, ale już!
Nie przepraszaj, miło, że wpadłeś.
Moim zdaniem już od co najmniej 2019 się zakłada, że panowie w końcu odpalą nam Rafoli, albo przynajmniej jednego z nich, a nic z tego nie wynika.Barty pisze: ↑15 lut 2021, 21:26No właśnie bym powiedział, że ja pierwszy raz tak to widzę. Zresztą przed samym turniejem twierdziłem, że pierwszy raz czuję, że Rafole może być zagrożone, jeśli gracze z kolejnymi numerkami rozstawienia dojdą do najdalszych faz. No i tak się właśnie stało, za wyjątkiem Thiema, zatem zdania nie zmieniam.
Jak numerem pięć był Raonic czy inny Berdych, to nigdy raczej takich opinii nikt nie wyrażał. Także mam nadzieję, że jednak trochę się to zmienia w końcu w dobrą stronę, przynajmniej poza cegłą.
Boże, nie. W każdych czasach miałby takie same wyniki. Doszedł do ściany i w QF/SF WS przegrałby z każdym, kto stanąłby naprzeciw.
Ciekawe, jakie zdanie ma na ten temat wujek z Majorki.DUN I LOVE pisze: ↑15 lut 2021, 21:38Boże, nie. W każdych czasach miałby takie same wyniki. Doszedł do ściany i w QF/SF WS przegrałby z każdym, kto stanąłby naprzeciw.
Użytkownicy przeglądający to forum: Barty, Jacques D., Rroggerr i 11 gości