Acapulco - pary 1/2 finału turnieju deblowego:
[1] Marcel Granollers
[4] Rajeev Ram
Mi tam nawet ten Harris nie przeszkadza, dużego plusa ma za fryzurę a'la dzieci kwiaty.
Nie no, pełna zgoda. Jest różnica pomiędzy emocjami a debilizmem. Na szczęście chłopak jest młody, więc nawet jeśli przesadza, to z wiekiem może to minąć albo chociaż trochę się zneutralizować.Mario pisze: ↑19 mar 2021, 11:14 Nie wiem, nie oglądałem, ale tylko zasugeruję, że jest różnica między emocjonowaniem się grą (coś jak wspomniany Sonego, który jednak robi to w granicach dobrego smaku), a zachowywaniem się jak kompletny debil, coś jak Rubliow kilka lat temu, gdy oglądający mógł mieć obawy, że facet za chwilę zrobi sobie krzywdę, albo byciem małą kortową mendą jak wspomniany kilka wpisów temu Tsitsipas.
+1Bombardiero pisze: ↑19 mar 2021, 11:46Nie no, pełna zgoda. Jest różnica pomiędzy emocjami a debilizmem. Na szczęście chłopak jest młody, więc nawet jeśli przesadza, to z wiekiem może to minąć albo chociaż trochę się zneutralizować.Mario pisze: ↑19 mar 2021, 11:14 Nie wiem, nie oglądałem, ale tylko zasugeruję, że jest różnica między emocjonowaniem się grą (coś jak wspomniany Sonego, który jednak robi to w granicach dobrego smaku), a zachowywaniem się jak kompletny debil, coś jak Rubliow kilka lat temu, gdy oglądający mógł mieć obawy, że facet za chwilę zrobi sobie krzywdę, albo byciem małą kortową mendą jak wspomniany kilka wpisów temu Tsitsipas.
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 9 gości