Zgadza się. Nie wiedziałem nawet. No to ma do kogo równać Musetti, ale do tego będzie potrzebna lepsza gra niż do tej pory.
Raonic i Cilić szkolą dzieciarnię póki co.
Zgadza się. Nie wiedziałem nawet. No to ma do kogo równać Musetti, ale do tego będzie potrzebna lepsza gra niż do tej pory.
Sypiesz takimi ciekawostkami, że Tomek Lorek by się nie powstydził. Nawet odczytało mi się to w głowie jego głosem.DUN I LOVE pisze: ↑29 mar 2021, 18:14 65 tysięcy ludzi ma to miasto btw. Taki włoski Przemyśl pod tym względem.
Carrara, Toskania.
Oo, Janusz alarm on. Ile meczów jego widziałeś?
Oo, pan Czepialski znowu w formie.
To wiesz, cały czas jest 18-letni chłopak, który przed Acapulco był totalnym nołnejmem na hard. Ja nie mam względem kogokolwiek już większych oczekiwań (ale fajnego chłopaka Augera mi jednak trochę szkoda), ale gdyby tak spojrzeć z kim w wieku Lorenzo przegrywali Fabsterzy (a to jest jednak dużo większy kaliber, mam świadomość) to Cilić na tle tych wszystkich Ascionów i innych to cały czas poważne nazwisko.Rroggerr pisze: ↑29 mar 2021, 18:28 Przyjemnie patrzeć jak były wielkoszlemowy mistrz i przedstawiciel najlepszego pokolenia tenisistów w historii pomimo upływu lat wciąż ma w boku wystarczająco wiele, by szkolić przereklamowanych żenów.
Całkiem niezły jak na swoje standardy ten Marin, ale słabiutki występ Włocha, trzeba jednak zluzować z oczekiwaniami.![]()
Już 19-letni.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości