Połamana więcej warta.

O tenisie nie ma sensu pisać.
![:] :]](./images/smilies/%5Bdblpt%5D%5D.gif)
Połamana więcej warta.
Mecz był dobry.
Jużny testował na czaszce swego czasu.
Może i w punkt ale strasznie wycięte. Typ niemal laurkę wystawił NK na konfie przecież.
Facet dostał wpi...ol od topspinowego emeryta i mając jeden z najlepszych serwisów w rozgrywkach, zrobił jednego taja przez trzy sety, ugrywajac w nim zero punktów. Zapaść się pod ziemię powinien po tym meczu Nick, a nie się wymądrzać.Lucas pisze: ↑18 mar 2022, 11:08 Kyrgios był trochę opryskliwy na swojej konferencji, ale powiedział kilka celnych i intersujących rzeczy. Najbardziej przypadło mi do gustu stwierdzenie, że: "ludzie myślą, że jeśli mają konto na social mediach, to ich opinia coś znaczy i muszą się wypowiedzieć". Było to wspomniane w kontekście gościa, który się wydzierał na trybunach, ale zdecydowanie rozciągnąłbym to też na inne konteksty. Tak jak powiedział Australijczyk, ludzie nie mają już szacunku do profesjonalistów, czasem wypada po prostu usiąść i słuchać/patrzeć, a zamiast tego każdy uważa, że jego zdanie jest istotne i wszyscy muszą je poznać tu i teraz,
Dostało się również dziennikarzom (trochę w stylu Janowicza) i również tu było sporo racji. Jednocześnie, gdyby pozwalać pisać o tenisie tylko tym, którzy grali i wiedzą jak to jest , to mało mielibyśmy tych dziennikarzy. Dodatkowo to, że ktoś grał też nie czyni z niego od razu super eksperta. Trudna sprawa. Wychodzi z tego, że w sumie tenis nie potrzebuje dziennikarzy. Ja sam nie potrzebuję, spokojnie wystarcza mi sam mecz, nawet bez komentarza.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości