Jutro to chyba wiadomo czego się spodziewać. Pytanie tylko czy Fed zagra na tyle dobrze, żeby mieć okazje zmarnować jakąś przewagę.
Del Fed pisze:Bazowa gra z głębi w wymianie, jakby to powiedzieć przez dużą większość tego seta - do wymiany...
Benoit Paire odrzucił wszystkie swoje szanse, Benoit Paire, to po prostu definicja tzw. "stanu umysłu".
Moim zdaniem Benoit może być z tego turnieju zadowolony. Pierwszy raz zagrał o taką stawkę i wydaje mi się, że jak jeszcze bardziej dojrzeje, to przyjdzie jego dzień. Wczoraj faktycznie pokpił sprawę, szczególnie na siłę grają dropshoty i to w sytuacji, gdzie agresywne i ofensywne rozwiązania były tak bardzo skuteczne. W race Francuz przebił się do Top-20 i oby tam pozostał do końca roku. Zarówno on, jak i Janowicz grają trochę inaczej niż nakazują to dzisiejsze trendy i bardzo fajnie się na to patrzy.Rroggerr pisze:I gdy wydawało się, że Paire postanowił wykorzystać swój talent... Uosobienie dzisiejszego ATP, gdy zawodnikowi głowa blokuje szanse na naprawdę poważne wyniki. Ten taj powinien być jego, beznadziejny Roger.
Kiedyś wchodząca młodzież jakoś bardziej wierząca w siebie była... Ale akurat tego nie mam mu za złe.SebastianK pisze: Z Fedem to chyba zwyczajnie nie wierzył, że się uda. Brakowało tego bezmyślnego łupania z poprzednich spotkań.
Zdecydowanie, zepchnięcie Del Po do ciężkiej i "mało udolnej" defensywy, a w końcu taktycznej bezradności, mówi samo za siebie. Tylko niech nie utknie gdzieś do końca roku, jak wylazł z dziury...SebastianK pisze: Ja bym jednak bardziej chwalił Benoit za ten turniej niż ganił za przegrany mecz z Fedem.
Trochę sobie żartowałem, ale wyszło jak wyszłolake pisze:A może Koko spasuje po co mu ewentualna perspektywa 7h na RG już w ćwierćfinale?robpal pisze:Teraz można napisać: Rafał ma tu o co walczyć. Jeśli wygra turniej, to będzie rozstawiony z "4" na RG. Oczywiście, to bardziej pomaga jego rywalom, ale chyba dobrze mieć ten komfort psychiczny i jeden mecz więcej na przygotowanie się do ciężkiej batalii.
Z drugiej strony kompletnie nie widzę go walczącego z Koko, który będzie miał za sobą 10 dni świetnego treningu na Foro. Czasy rąbania wszystkich tydzień po tygodniu już minęły...Jeszcze jak się jakieś deszcze przypałętają
W semi to jeszcze ok, finał ogarnie choćby na adrenalinie.
Już nie taka młodzież. Benoit ma skończone 24 lata. Ja w jego wieku (Del Fed pisze:Kiedyś wchodząca młodzież jakoś bardziej wierząca w siebie była... Ale akurat tego nie mam mu za złe.![]()
Obustronnym?robpal pisze:Spodziewam się lawiny szitu w tym finale. Nie wiem tylko w czyim wykonaniu.
Przecież zaraz wylot do podparyskiej...robpal pisze:Cały czas zastanawiam się, czy oglądać. Na chwile obecną nie
Z miejsca spisujesz mnie na straty w MTT? Po tylu miesiącach znajomości?robpal pisze:Wygra to Fed.
Robpalowi chodziło o jednego gema w meczu.DUN I LOVE pisze:Z miejsca spisujesz mnie na straty w MTT? Po tylu miesiącach znajomości?robpal pisze:Wygra to Fed.
Nie zdążyłeś się jeszcze z tym pogodzić?Denek pisze:Dajcie spokój...
Nie ma takiej tragedii. Urwał chociaż gema.Denek pisze:Dajcie spokój...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości