Wimbledon 2013
- przemusiowa
- Kontakt:
- DUN I LOVE
- Administrator
Re: Wimbledon 2013
I jest - Jerzyk pierwszym Polakiem w półfinale Wielkiego Szlema!przemusiowa pisze:Janowicz serwuje po miejsce w półfinale.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
- przemusiowa
- Kontakt:
DUN I LOVE pisze:I jest - Jerzyk pierwszym Polakiem w półfinale Wielkiego Szlema!

Rudy wyciągaj!
“I'm really, really emotional” RN
- DUN I LOVE
- Administrator
To, co teraz trwa, to kolejny prawdziwy test dla Szkota - test, jaki zdają tylko prawdziwi tenisowi mistrzowie - taki egzamin tenisowej dojrzałości. Latami Federer, Nadal czy Djoković, będąc jedną nogą w wielkoszlemowym grobie, wyciągali takie mecze, gdy nie szło, a pretendent miał swój dzień. Murray, chcąc wygrać Wimbledon, też musi z taką próbą się zmierzyć i pokonać ją. W przeciwnym razie pozostanie jako One Slam Wonder przynajmniej do kolejnej okazji.
Walka w kolejnym gemie serwisowym Szkota.
Walka w kolejnym gemie serwisowym Szkota.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Tak to już jest Hiszpan miał 4 break pointy w 4 secie nie wykorzystał żadnego, Andy miał 1 i przełamanie. Szkoda, ale przynajmniej Verdasco powalczył.
- James_007_Blake
Czy ja wiem moim zdaniem idealnie to sfrajerzył a nie powalczyłArtras pisze:Tak to już jest Hiszpan miał 4 break pointy w 4 secie nie wykorzystał żadnego, Andy miał 1 i przełamanie. Szkoda, ale przynajmniej Verdasco powalczył.

- SebastianK
Tak jak na niego stawiałem przed turniejem, tak teraz mam nadzieję, że ten egzamin obleje
Zacnie gra Hiszpan i jego udział w półfinale lub ewentualnym finale byłby ogromną niespodzianką
Edyta dodaje, że idzie na masaż bo to co pisałem i tak się pewnie nie stanie

Zacnie gra Hiszpan i jego udział w półfinale lub ewentualnym finale byłby ogromną niespodzianką

Edyta dodaje, że idzie na masaż bo to co pisałem i tak się pewnie nie stanie

Ostatnio zmieniony 03 lip 2013, 19:28 przez SebastianK, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie należy mylić prawdy z opinią większości.
The Special One pisze:Czy ja wiem moim zdaniem idealnie to sfrajerzył a nie powalczyłArtras pisze:Tak to już jest Hiszpan miał 4 break pointy w 4 secie nie wykorzystał żadnego, Andy miał 1 i przełamanie. Szkoda, ale przynajmniej Verdasco powalczył.Będzie dobry mecz Janowiczem.
Ja z kolei uważam że Murray odeśle Jerzego w 3 setach. Jak Jurkowi nie będzie siedział serwis to będą to sety bez większej historii.
Z kolei Verdasco za dużo błędów przy ważnych punktach.

- DUN I LOVE
- Administrator
Mógłby się zapisać w historii Nando w swoim 41. kolejnym starcie w Wielkim Szlemie. To 11. Wimbledon Hiszpana i tylko 4 graczy przed po co najmniej takiej ilości prób przekroczyło poziom semi:
Jonas Bjorkman - za 13 startem
Tommy Haas - 11
Fernando Verdasco - 11 (?)
Za chwilę 5. set.
Jonas Bjorkman - za 13 startem
Tommy Haas - 11
Fernando Verdasco - 11 (?)
Za chwilę 5. set.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
- James_007_Blake
No miał Szkota na kolanach; sam podał mu rękę w 3 secie. No ale nie on pierwszy, który odstawił taką luzerkę w meczu z TOP4. Szkoda, bo ten mecz był do wzięcia. Wujek Toni miał racje. Szacun Wujek.
Nie skreślam jeszcze Nando. Mecz wciaż jest sprawą otwartą. Ma mniejsze szanse, ale wciąż je ma.
Zdecydowanie za to korzystniej prezentuje się Hiszpan na korcie. Biel w zestawieniu z karnacją skóry i czernią włosów.
Miód, cud i orzeszki.
Zaczynamy decydujące starcie.
Zdecydowanie za to korzystniej prezentuje się Hiszpan na korcie. Biel w zestawieniu z karnacją skóry i czernią włosów.

- James_007_Blake
Naprawdę w to wierzysz ? 6:2 Murray w 5.Anula pisze:Nie skreślam jeszcze Nando. Mecz wciaż jest sprawą otwartą. Ma mniejsze szanse, ale wciąż je ma.
Zdecydowanie za to korzystniej prezentuje się Hiszpan na korcie. Biel w zestawieniu z karnacją skóry i czernią włosów.Miód, cud i orzeszki.
![]()
- DUN I LOVE
- Administrator
Verdasco ma szansę dołączyć do grona tenisistów, którzy co najmniej 9 razy przegrywali z Murrayem: Roger Federer (11), Gilles Simon (11), Marin Cilić (9).
Nie składa jednak broni tenisista z Madrytu i otwiera wynik 5. seta.
Nie składa jednak broni tenisista z Madrytu i otwiera wynik 5. seta.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
- przemusiowa
- Kontakt:
- James_007_Blake
przemusiowa pisze:Idę się schować do nory.
Po co przecież mecz pod kontrolą już jest

- DUN I LOVE
- Administrator
Janowicza coś łączy z Murrayem - Polak został dziś najmłodszym półfinalistą Wimbledonu (22 lata i 236 dni) właśnie od czasu Szkota - 22 lata i 51 dni w 2009 roku.
Verdasco 2-1* w deciderze.
Verdasco 2-1* w deciderze.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Tak.The Special One pisze:
Naprawdę w to wierzysz ? 6:2 Murray w 5.

- DUN I LOVE
- Administrator
Jest trzeci gem dla Hiszpana - jeszcze jeden i Murray będzie miał ciepło. Ciekawi mnie, czy ogarnie czy znowu zawiedzie?
MTT Titles/Finals
Spoiler:
- przemusiowa
- Kontakt:
Wyszłam na chwilę z nory. Ogarnie Andy, nie ma innego wyjścia.DUN I LOVE pisze:Jest trzeci gem dla Hiszpana - jeszcze jeden i Murray będzie miał ciepło. Ciekawi mnie, czy ogarnie czy znowu zawiedzie?
“I'm really, really emotional” RN
- DUN I LOVE
- Administrator
Droga Sylwio, w norze się siedzi do samego końca. 
Lacostowski gem.

Lacostowski gem.
MTT Titles/Finals
Spoiler: