Postawił ktoś grubszą kasę na Mura przy 0-2?

A jakie było kursiwo?Robertinho pisze:
Postawił ktoś grubszą kasę na Mura przy 0-2?Ja niestety nie miałem dostępu do kompa, a w mobilnym STS nie mogłem doszukać się lajfa i dokonać jednej z lepszych w życiu inwestycji.
Bodaj ponad 2... Przy 2-1 dla Nando w 5 już tylko 1,25 na Murka, na Fernando 3,40.Bizon pisze:A jakie było kursiwo?Robertinho pisze:
Postawił ktoś grubszą kasę na Mura przy 0-2?Ja niestety nie miałem dostępu do kompa, a w mobilnym STS nie mogłem doszukać się lajfa i dokonać jednej z lepszych w życiu inwestycji.
Ja zapałem 2.1 na kontrze, bo przed meczem miałem Verdasco po 10 za 2 setki, wkurzył mnie Hiszpan, bo mógł śmiało zamknąć w 4 secie, w 5 zreszta tez były szanse....Bizon pisze:A jakie było kursiwo?Robertinho pisze:
Mam nadzieję,w tym roku kończy 30 lat więc,teoretycznie zostały mu 4-5 lat gry,szkoda tego AO 2009 tam był w swojej życiowej formie,do tego wygrał 5 turniejów a to patrząc na jego potencjał troszkę mało.Jacques D. pisze:Świetny pokaz ofensywnego tenisa dali Polacy. Serve fest, woleje i returny Kubota + grzanie Jano z końcowej i kilka highlightowych punktów. Może było trochę jednostronnie, ale na poziom sportowy naprawdę nie da się narzekać.
Co do Fiasco to cóż, zagrał zgodnie ze swoim pseudonimem choć zawsze miło było sobie przypomnieć starego dobrego Nando i jego ognisty tenis a la 09. Ciekawe, czy coś więcej jeszcze z tego będzie.
Zerkam trochę na ten mecz i bliźniacy mieli w 4 secie 2 meczbole, ale Bopanna zagrał dwa asy, a potem bliźniacy żenująco we własnym gemie serwisowym zagrali.Robertinho pisze:Ktoś wie co bliźniaki odwalają?
A ile postawiłeś?Robertinho pisze:Ufff. Pociąg nr 1 wjechał na stację gotówka.
50 dych, ako 3.21. Męskie ćwiartki i bliźniacy.MG FCB pisze:A ile postawiłeś?Robertinho pisze:Ufff. Pociąg nr 1 wjechał na stację gotówka.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości