Wimbledon 2023 (WTA)
Re: Wimbledon 2023 (WTA)
Jedziemyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Przegrała z Ukrainką, więc pewnie będzie szczęśliwa jak ona. Dawać NOLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Od samego początku turnieju nie zanosiło się końcowy triumf i z każdym meczem było tylko bliżej porażki.
Nieco poprawiła Iga grę na trawie (względem lat ubiegłych), ale to wciąż za mało by walczyć o tytuły.
Nieco poprawiła Iga grę na trawie (względem lat ubiegłych), ale to wciąż za mało by walczyć o tytuły.
MTT - OSIĄGNIĘCIA:
MTT (Singiel) - Tytuły (36) / Finały (23)
Spoiler:
- Robertinho
Elina Svitolina w półfinale, bardzo dobrze grała w tym trzecim secie, świetnie serwowała. Teraz niech tylko Sabalenka się nie skompromituje, chociaż gdyby w finale grała z Eliną, to będę za nią.
Iga z bieda drabinki wyrwała ćwierćfinał, unikniemy spazmów w polskich mediach.
Iga z bieda drabinki wyrwała ćwierćfinał, unikniemy spazmów w polskich mediach.
- DUN I LOVE
- Administrator
Nie byłbym taki pewien.
MTT - OSIĄGNIĘCIA:
MTT (Singiel) - Tytuły (36) / Finały (23)
Spoiler:
Czy to taka niewiadoma? Patrząc na mecz z Bencic już było wiadomo, że trudno będzie tu zrobić jakiś kosmiczny (jak na takie możliwości) wynik.
Świątek i tak robi wyniki ponad stan. Przecież USO, czy ostatni Paryż to mizerna gra i wygrywanie słabością rywalek aniżeli własną siłą.
Tam muszą zajść zmiany w sztabie, bo rozwoju zawodniczki nie widać, a bazowanie na b.dobrym przygotowaniu fizycznym plus jakoś to będzie rezultatu na dłuższą metę nie przyniosą. Choć może jeszcze jakiś RG wpadnie w przyszłości.
Tam muszą zajść zmiany w sztabie, bo rozwoju zawodniczki nie widać, a bazowanie na b.dobrym przygotowaniu fizycznym plus jakoś to będzie rezultatu na dłuższą metę nie przyniosą. Choć może jeszcze jakiś RG wpadnie w przyszłości.
- Robertinho
Tutaj mocno przestrzeliłem, bo przyznam, że dziś spodziewałem się pewnej wygranej, mimo, że zgadzam się co do ogólnej oceny jej gry.
Lepiej teraz niż później wstydzić się za 0:6, 0:6
Widzę u niektórych tradycja hejtowania wszystkich wyróżniających się polskich sportowców wchodzi na jakiś wyższy poziom. Winszuję.
O widzisz, a u mnie poszedł dzisiaj kupon na Ukrainkę. W teorii najgorszy mecz z kuponu już wszedł, więc czekam w miarę spokojnie na kolejne wyniki.Kiefer pisze: ↑11 lip 2023, 18:05Tutaj mocno przestrzeliłem, bo przyznam, że dziś spodziewałem się pewnej wygranej, mimo, że zgadzam się co do ogólnej oceny jej gry.
Pewnie pewniaczek przegra 

- Robertinho
Mam jej jakoś specjalnie kibicować bo mamy to samo obywatelstwo? Radwańska też ma, a była przed laty jechana na tym forum jak bura s....a. Niech sobie Światek wygrywa, ale nie zmienia to faktu że nie przepadam ze jej tenisem bez planu B oraz ogólnym sposobem bycia. Poza tym to jej uwielbienie to pewnego hiszpańskiego wyrobnika powoduje u mnie odruch wymiotny.
- Robertinho
Artras pisze: ↑11 lip 2023, 19:49Mam jej jakoś specjalnie kibicować bo mamy to samo obywatelstwo? Radwańska też ma, a była przed laty jechana na tym forum jak bura s....a. Niech sobie Światek wygrywa, ale nie zmienia to faktu że nie przepadam ze jej tenisem bez planu B oraz ogólnym sposobem bycia. Poza tym to jej uwielbienie to pewnego hiszpańskiego wyrobnika powoduje u mnie odruch wymiotny.

Czołem Uśmiechniętej Polsce!