Smutna historia, ale ja już nie pamiętam żadnej wesołej wyżej niż ATP500.
Dobrze, że ten Sztokholm wziął.
Smutna historia, ale ja już nie pamiętam żadnej wesołej wyżej niż ATP500.
Marginalne wydarzenia. Bardziej chodzi o to, że kolejny turniej bez większej temperatury się szykuje, ale to było wiadomo mniej więcej od słabej postawy Carlitosa w Azji.
Oczywiście, że marginalne, ale teraz kiedy właściwie w ogóle tenisa nie śledzę, ale akurat włącze się w połowie TB decidera i widzę Gasqueta prowadzącego 4-2, a następnie 6-3 z kimś pokroju Paula, to naturalnie zaczynam życzyć mu wygranej.DUN I LOVE pisze: ↑31 paź 2023, 23:56Marginalne wydarzenia. Bardziej chodzi o to, że kolejny turniej bez większej temperatury się szykuje, ale to było wiadomo mniej więcej od słabej postawy Carlitosa w Azji.
1255 pkt traci teraz Rosjanin. Jakby np. Alcaraz nie wyszedł z grupy (wygrywając np. tylko jeden mecz) to potrzebował wówczas ugrać w Bercy +WTF 1460 pkt Daniił. Chyba nie da rady, ale raczej na pewno wyraźnie zredukuje straty.Kiefer pisze: ↑31 paź 2023, 22:41Też prawda, choć wydaje mi się, że kolejność zostanie już taka jaka jest.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości