Tenisista z Top-120 wygrywa w 2 zaciętych setach, to ten z Top-60 w dwóch dosyć łatwych powinien.
Bez returnu ze świetnie serwującym Brandsem? Oddając serwis podpisał na siebie wyrok.Advantage pisze:Roger to ogarnie. Mam taką nadzieję.
Oj, breakpointy już miałDUN I LOVE pisze:Bez returnu ze świetnie serwującym Brandsem? Oddając serwis podpisał na siebie wyrok.Advantage pisze:Roger to ogarnie. Mam taką nadzieję.
Jeszcze nie przegraliśmy, wyrok nie zapadł.DUN I LOVE pisze:Bez returnu ze świetnie serwującym Brandsem? Oddając serwis podpisał na siebie wyrok.
Ekscytujesz się jak nastolatka pierwszym okresem.DUN I LOVE pisze:3 asy i wygrywający - niczym Rosol serwujący na mecz z Rafą.
Tak jak napisałem: głupie straty własnych serwisów brzemienne w skutkach.
Zdąży Brands w godzinę?
Opisuję to, co widzę.Robertinho pisze: Ekscytujesz się jak nastolatka pierwszym okresem.
W tonie płaczliwej relacji z pogrzebu.DUN I LOVE pisze:Opisuję to, co widzę.Robertinho pisze: Ekscytujesz się jak nastolatka pierwszym okresem.
Mam nic nie pisać czy udawać, że mnie to nie obchodzi?Robertinho pisze:W tonie płaczliwej relacji z pogrzebu.
Może nie przejmować się tymi wygłupami?DUN I LOVE pisze:Mam nic nie pisać czy udawać, że mnie to nie obchodzi?Robertinho pisze:W tonie płaczliwej relacji z pogrzebu.
Tak pewnie by było, gdybym nie oglądał meczu. Zobaczymy podczas Montrealu, Cincy i USO jak Tobie to będzie wychodzić.Robertinho pisze:Może nie przejmować się tymi wygłupami?
I naiwnie wierzyć, że w Szlemach będzie dobrze?Robertinho pisze:Może nie przejmować się tymi wygłupami?DUN I LOVE pisze:Mam nic nie pisać czy udawać, że mnie to nie obchodzi?Robertinho pisze:W tonie płaczliwej relacji z pogrzebu.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości