Rozumiem, że jesteś w stanie euforycznym?DUN I LOVE pisze:Prowadzić forum tenisowe, kiedy Rafa dominuje w rozgrywkach to czysta przyjemność.

Rozumiem, że jesteś w stanie euforycznym?DUN I LOVE pisze:Prowadzić forum tenisowe, kiedy Rafa dominuje w rozgrywkach to czysta przyjemność.
Tak, jutro ciąg dalszy.Advantage pisze:Rozumiem, że jesteś w stanie euforycznym?
Nadal (ale nie Rafa). Ja go wciąż uwielbiam. Jeszcze raz powtórzę - dla mnie to nieocenione dobrodziejstwo dla tenisa, że ktoś taki potrafił się wybić. Jak wiesz, bardzo cenię też sobie Murray'a, jednak pod względem osobowości Andy przegrywa z Novakiem po prostu z kretesem.Rodżer Anderłoter pisze:Jonathan, nadal kochasz Novaka ?
A komu pierwszemu będziesz kibicował na USO ?jonathan pisze:Nadal (ale nie Rafa). Ja go wciąż uwielbiam. Jeszcze raz powtórzę - dla mnie to nieocenione dobrodziejstwo dla tenisa, że ktoś taki potrafił się wybić. Jak wiesz, bardzo cenię też sobie Murray'a, jednak pod względem osobowości Andy przegrywa z Novakiem po prostu z kretesem.Rodżer Anderłoter pisze:Jonathan, nadal kochasz Novaka ?
Jak to komu? Zwycięzcy.Rodżer Anderłoter pisze:A komu pierwszemu będziesz kibicował na USO ?jonathan pisze:Nadal (ale nie Rafa). Ja go wciąż uwielbiam. Jeszcze raz powtórzę - dla mnie to nieocenione dobrodziejstwo dla tenisa, że ktoś taki potrafił się wybić. Jak wiesz, bardzo cenię też sobie Murray'a, jednak pod względem osobowości Andy przegrywa z Novakiem po prostu z kretesem.Rodżer Anderłoter pisze:Jonathan, nadal kochasz Novaka ?
A jednak nie masz pewności, czy Nadal pewnego dnia nie zagości w jego avatarze.Rodżer Anderłoter pisze:Raczej za kibica porażek Rafaela Nadala.
Myślę, że tak.Rodżer Anderłoter pisze:Chciałem się dowiedzieć czy stary Roger spadający na peryferie rankingu i zagrożony społecznym wykluczeniem, zanim odjedzie w stan spoczynku, będzie mógł liczyć jeszcze na wsparcie Jonathana.
Mój przykład pokazuje, że bardzo łatwo jest zachwycić się Rafą. Joao też.Rodżer Anderłoter pisze:Ostatnio się ostro rozpisałeś o pojedynku Rafy z Serbem w Montrealu. W samych superlatywach o Rafie: fh po linii, stanie bliżej końcowej, serwis, agresja itede. Nie chcę się obudzić pewnego ranka i zobaczyć Rafę w Twoim avatarze. Mam nadzieję, że miejsce w Twoim sercu ciągle zajmuje Serb.
Jeśli to na poważnie to współczuję. Nie potrafię zachwycać się czymś czego nie lubię.DUN I LOVE pisze:Mój przykład pokazuje, że bardzo łatwo jest zachwycić się Rafą. Joao też.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości