Dimug z kolei przetrwał pierwszego taja i teraz zdaje się rozpędzać w drugim secie.

Tysięczny wpis w temacie!
Nie, z funkcji oglądania z,opóźnieniem korzystam, rano oglądam trochę sesji dziennej, po południu nocną. Jakoś nie nam już serca, żeby zrywać się w nocy, czy tym bardziej brać wolne.Kubecki pisze: ↑18 sty 2019, 0:43Pobraliście urlopy na czas Australian?DUN I LOVE pisze: ↑17 sty 2019, 20:34 OK. Budzik poszedł na 3:33.
Może. Pamiętam cały czas ich mecz na ostatnim Wimbledonie, mocno bez narzędzi był wtedy Australijczyk i nie wiem, czy jest szansa, żeby to się miało zmienić. Obawiam się, że to nie była kwestia braku formy/jeszcze odpowiedniego poziomu sportowego, a klasyczne "odbicie" się od wielkiego tenisisty, o czym kilka razy pisali Barty i Mario.ja czekam na weekend, wtedy spokojnie coś pooglądam.
Jeszcze jedna nie zawadzi. Właśnie zdziwię się, jeśli Agut nic tu nie ugra.DUN I LOVE pisze: ↑18 sty 2019, 8:26 Mam nadzieję, że Chaczanow zrobi swoje i obejdzie się bez zbędnej pajacerki. RBA jest po dwóch 5-setówkach.
Nie wiem czemu tak moralizuje. Z grą na korcie ma to niewiele wspólnego i jak dla mnie, powinien sobie darować tego typu komentarze, bo jest to niesmaczne.
Użytkownicy przeglądający to forum: Nando i 3 gości