US Open 2020

Obrazek
Awatar użytkownika
DUN I LOVE
Administrator

Re: US Open 2020

Post autor: DUN I LOVE »

Dawid coś mówi, że 6 meczowych zmarnował Stefanos w czwartym secie. Ostro.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Awatar użytkownika
Kamileki

Post autor: Kamileki »

DUN I LOVE pisze: 05 wrz 2020, 6:58 Dawid coś mówi, że 6 meczowych zmarnował Stefanos w czwartym secie. Ostro.
A mnie nie czytasz ?
Awatar użytkownika
DUN I LOVE
Administrator

Widziałęm tylko walenie głową w ścianę, teraz już doczytałem .:)
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Awatar użytkownika
Kamileki

Czołk sezonu. Pogratulować.
Awatar użytkownika
DUN I LOVE
Administrator

Ale jaja. Po 5-setówce z Londero nie sądziłem, że Borna tu coś ugra, a tymczasem wyrzucił turniejową 4. 3 lata temu Chorwat wyrzucił z tego turnieju Zvereva, być może będzie szansa na powtórkę w ćwierćfinale.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Awatar użytkownika
Kamileki

DUN I LOVE pisze: 05 wrz 2020, 7:12 Ale jaja. Po 5-setówce z Londero nie sądziłem, że Borna tu coś ugra, a tymczasem wyrzucił turniejową 4. 3 lata temu Chorwat wyrzucił z tego turnieju Zvereva, być może będzie szansa na powtórkę w ćwierćfinale.
I krecz z Novakiem w połówce. A przed finałem wadliwy test wykryje koronę u Daniiła i Nole nawet na kort nie będzie musiał wychodzić.
Awatar użytkownika
Wujek Toni

Post autor: Wujek Toni »

Kolejny młody do śmietnika się nadający. Naprawdę, wypuścić mecz z takim szmaciarzem jak Corić to jest nie lada wyczyn.
"Zabrałem kiedyś Rafaela wraz z Pico Monaco na ryby. Pamiętam, że chłopcy niezwykle radowali się na myśl o spędzeniu w taki sposób tamtego poranka - lato miało się już ku końcowi i była to jedna z ostatni okazji, by złowić kilka moren przed zamknięciem sezonu. Przypominam sobie bardzo dokładnie moment, gdy Rafael próbował po raz pierwszy zarzucić swoją wędkę , siedząc na skraju barki. Samą czynność wykonał nienagannie - widać było gołym okiem, że chłopak ma do wędkarstwa talent i czerpie z niego wielką przyjemność. Mimo to nie omieszkałem zbliżyć się do mojego bratanka, po czym chwyciłem go dosyć łagodnie, acz pewnie za muskularne prawe ramię, którym to przed chwilą zarzucił energicznie żyłkę wraz ze spławikiem i rzekłem: 'Którą ręką Cię uczyłem?'" Toni Nadal, Życie moje
Awatar użytkownika
DUN I LOVE
Administrator

Kamileki pisze: 05 wrz 2020, 7:18
DUN I LOVE pisze: 05 wrz 2020, 7:12 Ale jaja. Po 5-setówce z Londero nie sądziłem, że Borna tu coś ugra, a tymczasem wyrzucił turniejową 4. 3 lata temu Chorwat wyrzucił z tego turnieju Zvereva, być może będzie szansa na powtórkę w ćwierćfinale.
I krecz z Novakiem w połówce. A przed finałem wadliwy test wykryje koronę u Daniiła i Nole nawet na kort nie będzie musiał wychodzić.
Djoković miał wziąć dulet tutaj, Nadal w Europie. Nie ma tu żadnego zaskoczenia.

Dużo ciekawsza dolna połówka.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Awatar użytkownika
Kamileki

Górna omal nie była spoko, ale Cipas konkretnie rozwalił ciekawy układ.
Rroggerr

Post autor: Rroggerr »

:lol:
Awatar użytkownika
Kiefer

Post autor: Kiefer »

Wujek Toni pisze: 05 wrz 2020, 7:19 Kolejny młody do śmietnika się nadający. Naprawdę, wypuścić mecz z takim szmaciarzem jak Corić to jest nie lada wyczyn.
Ja nawet nie wiem czy wypuścić to adekwatny przymiotnik do tego co ten dureń odwalił.

Mario dwie strony wcześniej miał rację, że niby człowiek już wszystko zobaczył, ale nekst żen zawsze znajdzie sposób by w*****ć człowieka.
Awatar użytkownika
Damian
Moderator
Kontakt:

Post autor: Damian »

Pierwszy mecz w tym turnieju, który mnie trochę wstrząsnął.

Nie jestem fanem Greka, nawet nie oglądałem tego meczu, ale po cichu liczyłem w tym przypadku na jakiś poważny wynik....

Ale skoro traktujemy to jako zabawę, to chyba jednak się jeszcze położę.

MTT - OSIĄGNIĘCIA:
MTT (Singiel) - Tytuły (36) / Finały (23)
Spoiler:
Awatar użytkownika
Wujek Toni

Post autor: Wujek Toni »

Ważne, by klikali. Sportowa ambicja schodzi na dalszy plan. Nie ma sensu robić sobie jakiejkolwiek nadziei, że Ci ludzie zdołają rzucić wyzwanie Fabsterom, choćby w ciągu kilku lat. Jedynym sposobem na wyleczenie raka okazuje się smierć w tym wypadku.
"Zabrałem kiedyś Rafaela wraz z Pico Monaco na ryby. Pamiętam, że chłopcy niezwykle radowali się na myśl o spędzeniu w taki sposób tamtego poranka - lato miało się już ku końcowi i była to jedna z ostatni okazji, by złowić kilka moren przed zamknięciem sezonu. Przypominam sobie bardzo dokładnie moment, gdy Rafael próbował po raz pierwszy zarzucić swoją wędkę , siedząc na skraju barki. Samą czynność wykonał nienagannie - widać było gołym okiem, że chłopak ma do wędkarstwa talent i czerpie z niego wielką przyjemność. Mimo to nie omieszkałem zbliżyć się do mojego bratanka, po czym chwyciłem go dosyć łagodnie, acz pewnie za muskularne prawe ramię, którym to przed chwilą zarzucił energicznie żyłkę wraz ze spławikiem i rzekłem: 'Którą ręką Cię uczyłem?'" Toni Nadal, Życie moje
Kulfon bez moniki

Post autor: Kulfon bez moniki »

Wyjatkowo nie lubie Greka, wiec cieszy mnie taki obrot spraw. Ale zeby z takiej przewagi.
Awatar użytkownika
Kiefer

Damian pisze: 05 wrz 2020, 7:44 Pierwszy mecz w tym turnieju, który mnie trochę wstrząsnął.

Nie jestem fanem Greka, nawet nie oglądałem tego meczu, ale po cichu liczyłem w tym przypadku na jakiś poważny wynik....

Kiedyś taką porażkę przeżywałeś w gronie kilku osób, teraz chwile po meczu komentarz napiszesz, tysiące lajków dostaniesz i od razu chce się ż.

Powiedzmy sobie jasno, era wybitnych postaci sportowych odeszła w zapomnienie, prędzej spodziewam się jeszcze gorszych pokoleń niż jakiegoś zwrotu.
Awatar użytkownika
Damian
Moderator
Kontakt:

W końcu udało się też dograć I rundę debla.

MTT - OSIĄGNIĘCIA:
Spoiler:
Awatar użytkownika
Damian
Moderator
Kontakt:

Obrazek

US Open 2020 - wyniki I rundy turnieju deblowego:

[1] Juan Sebastian Cabal 🇨🇴 / Robert Farah 🇨🇴 d. Jurgen Melzer 🇦🇹 / Edouard Roger-Vasselin 🇫🇷 6-2 6-3 ( F. Souza )
Jean-Julien Rojer 🇳🇱 / Horia Tecau 🇷🇴 d. Marcelo Arevalo 🇸🇻 / Jonny O'Mara 🇬🇧 6-7(3) 6-2 6-4 ( N. Flentie )
Rohan Bopanna 🇮🇳 / Denis Shapovalov 🇨🇦 d. Ernesto Escobedo 🇺🇸 / Noah Rubin 🇺🇸 6-2 6-4 ( N. Forcadell )
[6] Kevin Krawietz 🇩🇪 / Andreas Mies 🇩🇪 d. Max Purcell 🇦🇺 / Luke Saville 🇦🇺 7-6(4) 6-7(5) 6-4 ( S. Elbin )

Jamie Murray 🇬🇧 / Neal Skupski 🇬🇧 d. [4] Ivan Dodig 🇭🇷 / Filip Polasek 🇸🇰 6-3 7-5 ( S. Moore )
Marcelo Demoliner 🇧🇷 / Matwe Middelkoop 🇳🇱 d. Nicolas Mahut 🇫🇷 / Jan-Lennard Struff 🇩🇪 6-7(4) 7-6(5) 6-3 ( J. Brace )
Jack Sock 🇺🇸 / Jackson Wthrow 🇺🇸 d. Dominic Inglot 🇬🇧 / Aisam-Ul-Haq Qureshi 🇵🇰 6-7(5) 7-6(2) 7-6(5) ( J. Pinoargote )
Mate Pavic 🇭🇷 / Bruno Soares 🇧🇷 d. [5] Marcel Granollers 🇪🇸 / Horacio Zeballos 🇦🇷 3-6 6-4 6-4 ( J. Keathavong )

Marcus Daniell 🇳🇿 / Philipp Oswald 🇦🇹 d. [7] Raven Klaasen 🇿🇦 / Oliver Marach 🇦🇹 6-3 7-6(5) ( G. Allensworth )
Christopher Eubanks 🇺🇸 / Mackenzie McDonald 🇺🇸 d. Luke Bambridge 🇬🇧 / Ben Mclachlan 🇯🇵 6-3 6-2 ( L. Azemar Engzell )
Christian Harrison 🇺🇸 / Ryan Harrison 🇺🇸 d. Jeremy Chardy 🇫🇷 / Fabrice Martin 🇫🇷 5-7 7-6(5) 7-5 ( F. Souza )
[3] Rajeev Ram 🇺🇸 / Joe Salisbury 🇬🇧 d. Austin Krajicek 🇺🇸 / Franko Skugor 🇭🇷 6-2 6-7(5) 6-3 ( C. Alberti )

[8] Wesley Koolhof 🇳🇱 / Nikola Mektic 🇭🇷 d. Nikola Cacic 🇷🇸 / Divij Sharan 🇮🇳 6-4 3-6 6-3 ( R. Balmforth )
Simone Bolelli 🇮🇹 / Maximo Gonzalez 🇦🇷 d. Santiago Gonzalez 🇲🇽 / Ken Skupski 🇬🇧 6-4 6-3 ( M. Veljovic )
John Peers 🇦🇺 / Michael Venus 🇳🇿 d. Nathaniel Lammons 🇺🇸 / Nicholas Monroe 🇺🇸 6-4 6-2 ( R. Haigh )
Sander Gille 🇧🇪 / Joran Vliegen 🇧🇪 d. [2] Łukasz Kubot 🇵🇱 / Marcelo Melo 🇧🇷 6-2 6-4 ( R. Haigh )

MTT - OSIĄGNIĘCIA:
Spoiler:
Awatar użytkownika
Damian
Moderator
Kontakt:

Obrazek

US Open 2020 - pary II rundy turnieju deblowego:

[1] Juan Sebastian Cabal 🇨🇴 / Robert Farah 🇨🇴 vs Jean-Julien Rojer 🇳🇱 / Horia Tecau 🇷🇴
Rohan Bopanna 🇮🇳 / Denis Shapovalov 🇨🇦 vs [6] Kevin Krawietz 🇩🇪 / Andreas Mies 🇩🇪
Jamie Murray 🇬🇧 / Neal Skupski 🇬🇧 vs Marcelo Demoliner 🇧🇷 / Matwe Middelkoop 🇳🇱
Jack Sock 🇺🇸 / Jackson Wthrow 🇺🇸 vs Mate Pavic 🇭🇷 / Bruno Soares 🇧🇷

Christopher Eubanks 🇺🇸 / Mackenzie McDonald 🇺🇸 d. Marcus Daniell 🇳🇿 / Philipp Oswald 🇦🇹 7-6(5) 6-3 ( R. Balmforth )
[3] Rajeev Ram 🇺🇸 / Joe Salisbury 🇬🇧 d. Christian Harrison 🇺🇸 / Ryan Harrison 🇺🇸 6-2 6-4 ( A. Robein )
[8] Wesley Koolhof 🇳🇱 / Nikola Mektic 🇭🇷 d. Simone Bolelli 🇮🇹 / Maximo Gonzalez 🇦🇷 6-4 6-3 ( C. Ramos )
Sander Gille 🇧🇪 / Joran Vliegen 🇧🇪 d. John Peers 🇦🇺 / Michael Venus 🇳🇿 6-4 6-4 ( E. Joseph )

MTT - OSIĄGNIĘCIA:
Spoiler:
Awatar użytkownika
Robertinho

Post autor: Robertinho »

Damian pisze: 05 wrz 2020, 7:44 Pierwszy mecz w tym turnieju, który mnie trochę wstrząsnął.

Przecież to jest jutuber, w tenisa gra żeby mieć zasięgi w socialach.
Czołem Uśmiechniętej Polsce!
Awatar użytkownika
Kiefer

Robertinho pisze: 05 wrz 2020, 10:09

Przecież to jest jutuber, w tenisa gra żeby mieć zasięgi w socialach.
Obrazek
Zablokowany