US Open 2020
- DUN I LOVE
- Administrator
Re: US Open 2020
Dawid coś mówi, że 6 meczowych zmarnował Stefanos w czwartym secie. Ostro.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
A mnie nie czytasz ?DUN I LOVE pisze: ↑05 wrz 2020, 6:58 Dawid coś mówi, że 6 meczowych zmarnował Stefanos w czwartym secie. Ostro.
- DUN I LOVE
- Administrator
Widziałęm tylko walenie głową w ścianę, teraz już doczytałem .

MTT Titles/Finals
Spoiler:
Czołk sezonu. Pogratulować.
- DUN I LOVE
- Administrator
Ale jaja. Po 5-setówce z Londero nie sądziłem, że Borna tu coś ugra, a tymczasem wyrzucił turniejową 4. 3 lata temu Chorwat wyrzucił z tego turnieju Zvereva, być może będzie szansa na powtórkę w ćwierćfinale.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
I krecz z Novakiem w połówce. A przed finałem wadliwy test wykryje koronę u Daniiła i Nole nawet na kort nie będzie musiał wychodzić.DUN I LOVE pisze: ↑05 wrz 2020, 7:12 Ale jaja. Po 5-setówce z Londero nie sądziłem, że Borna tu coś ugra, a tymczasem wyrzucił turniejową 4. 3 lata temu Chorwat wyrzucił z tego turnieju Zvereva, być może będzie szansa na powtórkę w ćwierćfinale.
- Wujek Toni
Kolejny młody do śmietnika się nadający. Naprawdę, wypuścić mecz z takim szmaciarzem jak Corić to jest nie lada wyczyn.
"Zabrałem kiedyś Rafaela wraz z Pico Monaco na ryby. Pamiętam, że chłopcy niezwykle radowali się na myśl o spędzeniu w taki sposób tamtego poranka - lato miało się już ku końcowi i była to jedna z ostatni okazji, by złowić kilka moren przed zamknięciem sezonu. Przypominam sobie bardzo dokładnie moment, gdy Rafael próbował po raz pierwszy zarzucić swoją wędkę , siedząc na skraju barki. Samą czynność wykonał nienagannie - widać było gołym okiem, że chłopak ma do wędkarstwa talent i czerpie z niego wielką przyjemność. Mimo to nie omieszkałem zbliżyć się do mojego bratanka, po czym chwyciłem go dosyć łagodnie, acz pewnie za muskularne prawe ramię, którym to przed chwilą zarzucił energicznie żyłkę wraz ze spławikiem i rzekłem: 'Którą ręką Cię uczyłem?'" Toni Nadal, Życie moje
- DUN I LOVE
- Administrator
Djoković miał wziąć dulet tutaj, Nadal w Europie. Nie ma tu żadnego zaskoczenia.Kamileki pisze: ↑05 wrz 2020, 7:18I krecz z Novakiem w połówce. A przed finałem wadliwy test wykryje koronę u Daniiła i Nole nawet na kort nie będzie musiał wychodzić.DUN I LOVE pisze: ↑05 wrz 2020, 7:12 Ale jaja. Po 5-setówce z Londero nie sądziłem, że Borna tu coś ugra, a tymczasem wyrzucił turniejową 4. 3 lata temu Chorwat wyrzucił z tego turnieju Zvereva, być może będzie szansa na powtórkę w ćwierćfinale.
Dużo ciekawsza dolna połówka.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Górna omal nie była spoko, ale Cipas konkretnie rozwalił ciekawy układ.
Ja nawet nie wiem czy wypuścić to adekwatny przymiotnik do tego co ten dureń odwalił.Wujek Toni pisze: ↑05 wrz 2020, 7:19 Kolejny młody do śmietnika się nadający. Naprawdę, wypuścić mecz z takim szmaciarzem jak Corić to jest nie lada wyczyn.
Mario dwie strony wcześniej miał rację, że niby człowiek już wszystko zobaczył, ale nekst żen zawsze znajdzie sposób by w*****ć człowieka.
Pierwszy mecz w tym turnieju, który mnie trochę wstrząsnął.
Nie jestem fanem Greka, nawet nie oglądałem tego meczu, ale po cichu liczyłem w tym przypadku na jakiś poważny wynik....
Ale skoro traktujemy to jako zabawę, to chyba jednak się jeszcze położę.
Nie jestem fanem Greka, nawet nie oglądałem tego meczu, ale po cichu liczyłem w tym przypadku na jakiś poważny wynik....
Ale skoro traktujemy to jako zabawę, to chyba jednak się jeszcze położę.
MTT - OSIĄGNIĘCIA:
MTT (Singiel) - Tytuły (36) / Finały (23)
Spoiler:
- Wujek Toni
Ważne, by klikali. Sportowa ambicja schodzi na dalszy plan. Nie ma sensu robić sobie jakiejkolwiek nadziei, że Ci ludzie zdołają rzucić wyzwanie Fabsterom, choćby w ciągu kilku lat. Jedynym sposobem na wyleczenie raka okazuje się smierć w tym wypadku.
"Zabrałem kiedyś Rafaela wraz z Pico Monaco na ryby. Pamiętam, że chłopcy niezwykle radowali się na myśl o spędzeniu w taki sposób tamtego poranka - lato miało się już ku końcowi i była to jedna z ostatni okazji, by złowić kilka moren przed zamknięciem sezonu. Przypominam sobie bardzo dokładnie moment, gdy Rafael próbował po raz pierwszy zarzucić swoją wędkę , siedząc na skraju barki. Samą czynność wykonał nienagannie - widać było gołym okiem, że chłopak ma do wędkarstwa talent i czerpie z niego wielką przyjemność. Mimo to nie omieszkałem zbliżyć się do mojego bratanka, po czym chwyciłem go dosyć łagodnie, acz pewnie za muskularne prawe ramię, którym to przed chwilą zarzucił energicznie żyłkę wraz ze spławikiem i rzekłem: 'Którą ręką Cię uczyłem?'" Toni Nadal, Życie moje
-
Wyjatkowo nie lubie Greka, wiec cieszy mnie taki obrot spraw. Ale zeby z takiej przewagi.
Kiedyś taką porażkę przeżywałeś w gronie kilku osób, teraz chwile po meczu komentarz napiszesz, tysiące lajków dostaniesz i od razu chce się ż.
Powiedzmy sobie jasno, era wybitnych postaci sportowych odeszła w zapomnienie, prędzej spodziewam się jeszcze gorszych pokoleń niż jakiegoś zwrotu.
W końcu udało się też dograć I rundę debla.
MTT - OSIĄGNIĘCIA:
Spoiler:
US Open 2020 - wyniki I rundy turnieju deblowego:
[1] Juan Sebastian Cabal
Jean-Julien Rojer
Rohan Bopanna
[6] Kevin Krawietz
Jamie Murray
Marcelo Demoliner
Jack Sock
Mate Pavic
Marcus Daniell
Christopher Eubanks
Christian Harrison
[3] Rajeev Ram
[8] Wesley Koolhof
Simone Bolelli
John Peers
Sander Gille
MTT - OSIĄGNIĘCIA:
Spoiler:
US Open 2020 - pary II rundy turnieju deblowego:
[1] Juan Sebastian Cabal
Rohan Bopanna
Jamie Murray
Jack Sock
Christopher Eubanks
[3] Rajeev Ram
[8] Wesley Koolhof
Sander Gille
MTT - OSIĄGNIĘCIA:
Spoiler:
- Robertinho
Przecież to jest jutuber, w tenisa gra żeby mieć zasięgi w socialach.
Czołem Uśmiechniętej Polsce!
Robertinho pisze: ↑05 wrz 2020, 10:09Przecież to jest jutuber, w tenisa gra żeby mieć zasięgi w socialach.