Miami
Stadium:
(start o g. 18:30): Santiago Gonzalez
(nie przed 21:00): [10] Elena Rybakina
Naprawdę tak nisko jest mój podopieczny? Niepoważne.DUN I LOVE pisze: ↑01 kwie 2023, 13:22 Czas wyprzedzić Rubliowa w rankingu.
28. wątek w dziale z 4-cyfrówką.![]()
W końcu musi z nim wygrać, ale czy Med pozwoli sobie na drugą z rzędu porażkę w finale.Robertinho pisze: ↑01 kwie 2023, 13:19 Na pewno kolejna porażka ze słabosilnym żenem byłaby mocno nieekskluzywna.
Po USO21 nie pozwolił sobie czasem na 5 porażek z rzędu w finale?
3-3, kapitalny remis i do tego Sinner nie dość, że ograł Carlos w turnieju każdej z 3 głównych rang (WS, M-1000, ATP500), to jeszcze został pierwszym graczem, który dopadł Hiszpana na każdej nawierzchni. Lubi i umie z nim grać, a do tego sam Carlos zachowuje pełen szacunek do Jannika, co pokazuje z jakim uznaniem traktuje to wyzwanie.Art pisze: ↑01 kwie 2023, 16:55Wiem, że to w sumie raczej #nikogo, ale uznajmy, że wcale nie użyłem nazwiska Rublowa w odniesieniu do rywalizacji Sinnera z AlcarazemJednak za bardzo zasugerowałem się IW i formą Carlosa, którą tu prezentował we wcześniejszych rundach. No i tak w ogóle zarysowała się na dobre pierwsza prawdziwa i bezpośrednia rywalizacja w "FARMSach". Jest wyrównanie, już z epikiem w WS, teraz jeszcze doszedł dobry mecz z wymianą, która będzie jeszcze długo przywoływana, więc będzie wokół czego nakręcać hype przed kolejnymi starciami.
Nie ma co porównywać tych tenisistów, być może Sinnera czeka podobny los jeszcze, ale Andrzej jest od RG niebywale brutalnie weryfikowany i widać, że też na głowę mu to mocno siadło. No i ma więcej solidnych argumentów Włoch.Art pisze: ↑01 kwie 2023, 16:55 Wiem, że to w sumie raczej #nikogo, ale uznajmy, że wcale nie użyłem nazwiska Rublowa w odniesieniu do rywalizacji Sinnera z AlcarazemJednak za bardzo zasugerowałem się IW i formą Carlosa, którą tu prezentował we wcześniejszych rundach. No i tak w ogóle zarysowała się na dobre pierwsza prawdziwa i bezpośrednia rywalizacja w "FARMSach". Jest wyrównanie, już z epikiem w WS, teraz jeszcze doszedł dobry mecz z wymianą, która będzie jeszcze długo przywoływana, więc będzie wokół czego nakręcać hype przed kolejnymi starciami. Zobaczymy czy Rune, z którymś z nich też zbuduje coś podobnego, bo z pokładania większych nadziei w Felixie chyba wszyscy wyleczyliśmy się przynajmniej na jakiś czas.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości