Od *5-0 zaczął swój mecz z Borgesem Danił. Ciśnie równo mistrz tego turnieju sprzed 3 lat.
Can you smell what Danil is cookin'?DUN I LOVE pisze: ↑02 wrz 2024, 20:30 Świeży bajgiel zajechał.
Miedwiediew 6-0 w pierwszym i z tą wiedzą was zostawiam na chwilę.
Zwłaszcza te grane przez Novaka na ćwierć gwizdka mecze z kelnerami, gdzie kończył lekko na minusie i których w pierwszym tygodniu WS w zasadzie nikt nie oglądał.
To jest straszne. Najgorsze, że można yt na tv odpalić i widzieć różnicę jeden do jednego. Akurat semi USO08 odpaliłem w czasie awarii, no inna dyscyplina sportu. I młody Nole grający w korcie, co dodatkowo dołuje, mając w pamięci jak osiągał większość sukcesów.
To chyba ze mnie koneser, bo akurat jak dla mnie Thompson się mocno pozytywnie wyróźnia na tle dzisiejszych tłuków. A to slajsa czasem zagra, a to zmieni rytm wymiany, a to na niektórych rywali dużo popodbiega do siatki. Ot, taktyka na Los Cabos.DUN I LOVE pisze: ↑02 wrz 2024, 23:08 De Minaur vs Thompson to już wybitnie dla koneserów.
Dobrej nocy wszystkim.![]()
Oczywiście.DUN I LOVE pisze: ↑02 wrz 2024, 23:40 To wszystko prawda, ale dalej nie jest to mecz dla którego przesunę o 2 godziny początek snu.
Na razie idzie na 0-6 w pierwszym secie, 11 ue przy 1 winnerze.Barty pisze: ↑02 wrz 2024, 23:37To chyba ze mnie koneser, bo akurat jak dla mnie Thompson się mocno pozytywnie wyróźnia na tle dzisiejszych tłuków. A to slajsa czasem zagra, a to zmieni rytm wymiany, a to na niektórych rywali dużo popodbiega do siatki. Ot, taktyka na Los Cabos.DUN I LOVE pisze: ↑02 wrz 2024, 23:08 De Minaur vs Thompson to już wybitnie dla koneserów.
No i chyba trochę niedoszacowany jest w dzisiejszym starciu biorąc pod uwagę jego życiowy sezon i problemy zdrowotne Minotaura przed turniejem. Tak że Vamos, Jordan!
Pierwsze śliwki za płoty.Kiefer pisze: ↑03 wrz 2024, 0:24Na razie idzie na 0-6 w pierwszym secie, 11 ue przy 1 winnerze.Barty pisze: ↑02 wrz 2024, 23:37To chyba ze mnie koneser, bo akurat jak dla mnie Thompson się mocno pozytywnie wyróźnia na tle dzisiejszych tłuków. A to slajsa czasem zagra, a to zmieni rytm wymiany, a to na niektórych rywali dużo popodbiega do siatki. Ot, taktyka na Los Cabos.DUN I LOVE pisze: ↑02 wrz 2024, 23:08 De Minaur vs Thompson to już wybitnie dla koneserów.
No i chyba trochę niedoszacowany jest w dzisiejszym starciu biorąc pod uwagę jego życiowy sezon i problemy zdrowotne Minotaura przed turniejem. Tak że Vamos, Jordan!![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości