A poważnie to niech się kuruje

Lorenzi.DUN I LOVE pisze:Kukuszkin jeszcze.Rroggerr pisze: Schwartzman, Pouille, Isner, Querrey, Anderson, Carreno, Edmund - do wyboru, do koloru.
Francuz zdaje się wracać do normalnej dyspozycji po kontuzji.DUN I LOVE pisze:Pewnie zaraz wykraczę, ale Puj od dłuższego czasu nie daje się przełamać.
63% wygranych po drugim podaniu ma w całym spotkaniu.DUN I LOVE pisze:Pewnie zaraz wykraczę, ale Puj od dłuższego czasu nie daje się przełamać.
Ten sezon myślę może zaliczyć do udanych, ogarnął 3 kurniki, do tego semi w Dubaju i w Monte Carlo. Wygląda nieźle.Barty pisze:Trudno powiedzieć, co u niego jest normalną dyspozycją.Ale prawdopodobne, że obroni punkty za ćwierćfinał z zeszłego roku.
Sam ma naprawdę dobry sezon, więc nie przeszkadza mi jeżeli zrobi kolejny krok w Szlemie.Hankmoody pisze:Ja za Johnem, ale pewnie już Sam go ogra. Jakoś mu rodak nie leży.
Co zabawniejsze, nie trudno sobie wyobrazić, że ten finał wygrają. Powiedzmy sobie szczerze - Feda, Goffina czy nawet Nadala może zaraz nie być w turnieju.Hankmoody pisze:Isner/ Qwery/ Anderson zagra w finale. Nie ma opcji żeby było inaczej.
Użytkownicy przeglądający to forum: Bizon, Bombardiero, no-handed backhand i 13 gości