Ramos - Simon o semi. O niczym innym nie marzę. Wyobrażasz sobie ból 4 liter Mario?Emu pisze: Ramos w ćwiartce.

Ramos - Simon o semi. O niczym innym nie marzę. Wyobrażasz sobie ból 4 liter Mario?Emu pisze: Ramos w ćwiartce.
Pasuje chyba średnio, w każdym razie powinienem się śpieszyć jak ma takowe ambicje, bo rzekł dzisiaj Pan Karol, że Nick wkrótce wykończy się na kręgosłup. No najpóźniej w dwa lata będzie po człowieku.DUN I LOVE pisze:Czy gość poniżej pasuje na mistrza RG czy będzie to śmierć tenisa?
Spoiler:
Przesunęli granicę. Juniorem przestajesz być w dniu swoich 29. urodzin. Djoković od kilku dni jest więc już tylko najmłodszym tenisistą w Top-5 dorosłego tenisa.Robertinho pisze:To on nie jest za stary na występ w turnieju juniorów?DUN I LOVE pisze:Czy gość poniżej pasuje na mistrza RG czy będzie to śmierć tenisa?
Spoiler:
On ma 37 lat. Po maratonie sprzed dwóch dni dostałby lanie z kim by nie przyszło dziś grać.Lleyton pisze:Mimo wszystko 6/1 w 25 min to z lekka przesada.
Na samym początku sporo psuł Nishi, ale wyrzucał bardziej na długość, próbował grać głęboko. Na razie przełamali się Panowie po razie, jest po 1, bp dla Japońca. Na draculi ładny stream tym razem, bo mecz transmituje Eurosport 360.simon pisze:Ostatnia nadzieja żółtych zaczęła już mecz z Verdasco, a ci będą jeszcze przez godzinę katować ludzi babeczkami i Murrayem...
Prawdopodobnie ze sobą, bo oglądam od dosyć dawna (miałem 20 minut przerwy gdy poszedłem do sklepu) i żadnego spięcia nie zauważyłem.COA pisze:Z czym Skarpeta ma problem? Jakieś dziwne gesty chyba w kierunku Ramosa?
Użytkownicy przeglądający to forum: juniorro, Majestic-12 [Bot], Saboteur i 22 gości