Hiszpania - La Liga cz. I
- Robertinho
Re: Hiszpania - La Liga
Też podejrzewałem, że ktoś zamiast sprawdzić, wrzucił w google translate i poszło w świat. Niemniej dalej jest to skandal i kara będzie zasłużona.
Czołem Uśmiechniętej Polsce!
4 mecze zawieszenia dla Pique.
"Jeśli nosisz koszulkę Arsenalu nie możesz się poddawać, bez względu na wynik." - Arsene Wenger.
http://www.wtatenis.pl/
http://www.wtatenis.pl/
Będzie falstart Sevilli, dziś gdzieś czytałem że Nzonzi dobry df, do tego złapał tylko 6 żółtych kartek w poprzednich rozgrywkach w Stoke. Hehe
Na chwilę obecną żadna polska TV nie transmituje meczów La Liga. Ponoć prawa w naszym kraju wykupiła katarska BEIN SPORTS, która nie ma żadnego kanału w Polsce.
To jakiś żart? 

MTT Career highlights:
GS: W Wimbledon '15, US Open '17
WTF: -SF '17
M 1000: W Indian Wells '14, Monte Carlo '17, F IW '16, Cincinnati '17
ATP 500:W Halle '18 F Waszyngton '16
ATP 250: W s-Hertogenbosch '14, Newport '17, Sankt Petersburg '17 F Chennai '17, F Quito '17
Debel:
GS: US Open '17, '19, F US Open '15, F Wimbledon '16
M 1000: W Indian Wells '19, Rzym '19, F Miami '19
MTT Career highlights:
ATP 250: W s-Hertogenbosch '14, Newport '17, Sankt Petersburg '17 F Chennai '17, F Quito '17
Debel:
Jak widać, La liga nie jest tak atrakcyjna żeby się o nią zabijali 

- DUN I LOVE
- Administrator
2 mecze z kolejki kogokolwiek interesują.Ferenc pisze:Jak widać, La liga nie jest tak atrakcyjna żeby się o nią zabijali
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Nie po to się kupuje prawa, żeby ich nie udostępniać, spokojnie Panowie.
Właśnie, że La Liga interesuje ludzi. Średnia oglądalność spotkań była tylko 10 tys mniejsza od Premier League, sam się zdziwiłem widząc statystyki. Największa ma nasza "liga" zastanawia mnie co trzeba mieć w głowię żeby katować się drużynami, które nie potrafią wymienić trzech składnych podań a co drugą akcja kończą zagraniem dzidy do przodu.
- DUN I LOVE
- Administrator
Masz szczegółowe rozbicie na oglądalność spotkań poszczegółnych drużyn? Jestem więcej niż przekonany, że miażdżący procent Polaków oglądających La Ligę ogląda 2 mecze z kolejki. Wiadomo jakich zespołów.Emu pisze:Właśnie, że La Liga interesuje ludzi. Średnia oglądalność spotkań była tylko 10 tys mniejsza od Premier League, sam się zdziwiłem widząc statystyki. Największa ma nasza "liga" zastanawia mnie co trzeba mieć w głowię żeby katować się drużynami, które nie potrafią wymienić trzech składnych podań a co drugą akcja kończą zagraniem dzidy do przodu.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Dokładnie. Czasem aż oczy bolą. Łzawią. Nawet krwawią. Toteż nie oglądam.Emu pisze:Największa ma nasza "liga" zastanawia mnie co trzeba mieć w głowię żeby katować się drużynami, które nie potrafią wymienić trzech składnych podań a co drugą akcja kończą zagraniem dzidy do przodu.
http://blogtadx.blogspot.com/ Mój tenisowo-biegowy blog.
https://www.facebook.com/blogtadxblogsp ... 439183912/
CS:GO #roadtogold
https://www.facebook.com/blogtadxblogsp ... 439183912/
CS:GO #roadtogold
Tak tak, bo tylko Barca i Real potrafią dać dobre mecze.
Z tego sezonu znalazbym z,10 spotkań Esktraklasy,, które pod względem atrakcyjności nie odbiegały od choćby superpucharu pomiędzy Barca a Sevilla.
Choćby Derby Krakowa. Wisła- Lechia, Górnik- Piast, Podbeskidzie- Pogoń, Wisła -Lech, Piast-Legia, Łęczna- Sląsk.
Za to wczoraj na inaugaracje "najlepszej ligi świata" mieliśmy w 3 spotkaniach chyba 2 gole.
Ale Real dziś pewnie kilka wrzuci, więc kibice z plakatami Messiego czy Ronaldo, rodem z BravoSport będą się mogli zacząć podniecać.
Z tego sezonu znalazbym z,10 spotkań Esktraklasy,, które pod względem atrakcyjności nie odbiegały od choćby superpucharu pomiędzy Barca a Sevilla.
Choćby Derby Krakowa. Wisła- Lechia, Górnik- Piast, Podbeskidzie- Pogoń, Wisła -Lech, Piast-Legia, Łęczna- Sląsk.
Za to wczoraj na inaugaracje "najlepszej ligi świata" mieliśmy w 3 spotkaniach chyba 2 gole.
Ale Real dziś pewnie kilka wrzuci, więc kibice z plakatami Messiego czy Ronaldo, rodem z BravoSport będą się mogli zacząć podniecać.
Nie tylko Barca i Real, ale na pewno nie zespoły z Ekstraklasy. Oglądalność pewnie niezła bo ludzie kibicują czy to Legii, czy to Wiśle. Nie wiem jak bezstronni ludzie mogą oglądać ten syf.
Wiesz, w Futersach pewnie też znajdziesz multum atrakcyjnych spotkań, ale poziom jakby inny. To raczej fenomen kopanej i identyfikacji z miastem, regionem i krajem powoduję że jest tak oglądalność Ekstraklasy. A że forum roi się od wyszukanych, żeby nie powiedzieć zmanierowanych smakoszy, którzy poziom przedkładają nad narodowość to stąd pewnie zdziwienie.
Sam popisów Lecha, Legii i reszty w lidze nie oglądam i omijam ją szerokim łukiem u buków. Ale na arenie międzynarodowej już tak. Zdarza mi się za to zerknąć na I ligę z uwagi na Giekse, a pewnie i na Rozwój spojrze jak będzie okazja.
Sam popisów Lecha, Legii i reszty w lidze nie oglądam i omijam ją szerokim łukiem u buków. Ale na arenie międzynarodowej już tak. Zdarza mi się za to zerknąć na I ligę z uwagi na Giekse, a pewnie i na Rozwój spojrze jak będzie okazja.
MTT Career highlights:
Debel:
MTT Career highlights:
Debel:
Ferenc
Jak nie oglądasz to nie masz porównania, więc o czym w ogóle dyskutujesz. Ekstraklasa pod względem strzelonych bramek na mecz była w czołówcę Europy w poprzednich sezonach. Generuje coraz większe przychody, wiec jako produkt jest atrakcyjna. Wiadom że poziom sportowy tych zespołów jest niższy niż we Włoszech czy Hiszpani, ale to nie znaczy że te zespoły nie mogą dać dobrego widowiska.
Jak nie oglądasz to nie masz porównania, więc o czym w ogóle dyskutujesz. Ekstraklasa pod względem strzelonych bramek na mecz była w czołówcę Europy w poprzednich sezonach. Generuje coraz większe przychody, wiec jako produkt jest atrakcyjna. Wiadom że poziom sportowy tych zespołów jest niższy niż we Włoszech czy Hiszpani, ale to nie znaczy że te zespoły nie mogą dać dobrego widowiska.
Oglądam i mam porównanie. Nie tylko bramki świadczą o dobrym poziomie spotkań. Jeżeli się poziom zmienia to raczej na gorsze.
- DUN I LOVE
- Administrator
W każdym mieście Polski są przecież kibice lokalni, którzy dopingują swój klub. Każda z 16 drużyn T-Mobile ma przecież bardzo dużą rzeszę kibiców, stąd oglądalność nie powinna dziwić.Ferenc pisze:Nie tylko Barca i Real, ale na pewno nie zespoły z Ekstraklasy. Oglądalność pewnie niezła bo ludzie kibicują czy to Legii, czy to Wiśle. Nie wiem jak bezstronni ludzie mogą oglądać ten syf.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Rewanż udany, aczkolwiek skromny.
Benek już się pewnie poci. 70 minuta, bez goli.
- DUN I LOVE
- Administrator
Widzę, że Messi zaczął sezon od pudła z 11 metrów.Hankmoody pisze:Rewanż udany, aczkolwiek skromny.
MTT Titles/Finals
Spoiler: