Gilles Simon miał rację - media wyprały na tyle mózgi fanów, że liczy się tylko Rafa i Roger.Robertinho pisze: Tak, oczekuję SMS-a z ćwiartkami i rywalami Rogera i Rafy.
Dobrze, napiszę.
Gilles Simon miał rację - media wyprały na tyle mózgi fanów, że liczy się tylko Rafa i Roger.Robertinho pisze: Tak, oczekuję SMS-a z ćwiartkami i rywalami Rogera i Rafy.
Czyżby w przyszłości dwóch Nadalów zamiast jednego.?!DUN I LOVE pisze:Ok. Wiesz, że synowie Wujka Toniego trenowali na Rod Laver Arena w przerwie treningu Rafaela?
Ci akurat grali prawą ręką.Anula pisze:Czyżby w przyszłości dwóch Nadalów zamiast jednego.?!DUN I LOVE pisze:Ok. Wiesz, że synowie Wujka Toniego trenowali na Rod Laver Arena w przerwie treningu Rafaela?![]()
Na razie.DUN I LOVE pisze:
Ci akurat grali prawą ręką.
Ja typuję możliwie najłatwiejszy draw dla Nadala:Bizon pisze:Ja bym to widział tak:
Nadal - Berdych
Del Potro - Ferrer
Murray - Wawrinka
Djokovic - Federer
Anula pisze: Czyżby w przyszłości dwóch Nadalów zamiast jednego.?!![]()
No niestety nie dzisiaj.Mario pisze:Przecież to jest stosunkowo wczesna pora...
Przykład brata stryjecznego pokazuje, że bez porządnej edukacji można szybko zginąć w życiu.Mario pisze:A te dzieci to nie chodzą do szkoły, czy coś w tym stylu, że nagle wyruszają na 3 tygodniowe wakacje?
Czy Ty nie masz zbyt konserwatywnego podejścia do edukacji.?Mario pisze:A te dzieci to nie chodzą do szkoły, czy coś w tym stylu, że nagle wyruszają na 3 tygodniowe wakacje?
Na 14. szlema trzeba poczekać - nic natychmiast. Bądź cierpliwa.Anula pisze:Ciągnie mi się niemiłosiernie ten czas do rozpoczęcia AO. Czekam z utęsknieniem.
Ja chyba ogolę się na twarzy. Za każdym razem to nie lada wysiłek z mojej strony - godzina minie jak z płatka.Mario pisze:Mnie się trochę dłuży to oczekiwanie na losowanie. Chyba przejdę się na spacer z psem i wstąpię do sklepu po coś do picia. Tak dla zabicia czasu.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości