Granollers junior prowadzi po pierwszym secie z Jouanem. W drugim serwuje na 5/5
Sprawdzałam pogodę długoterminową i niestety co dzień ma padać deszcz, aż do 21 stycznia włącznie.Widzu pisze:Podobno teraz pada, a jakie prognozę na dzisiejszy dzień w Australii?!
Nie, ale mam bardzo dobre wieści odnośnie początku turnieju głównego. Jutro i pojutrze temperatura ma skoczyć do 23 stopni (przewidziane są jednak opady), a od poniedziałku ma być upalnie i słonecznie, około 33 stopni. We wtorek w ogóle masakra - nawet 40 kresek późnym popołudniem.James_007_Blake pisze:Jakieś info kiedy zaczną grać ?
Dziś o północy naszego czasu.Ruch1920Chorzów pisze:Wie ktoś może, o której godzinie będzie losowanie drabinki AO ??
Bo wiem tylko, że losowanie ma być w piątek ale nie wiem o której godzinie.
Dzięki. Miejmy nadzieję, że Łukasz będzie miał szczęśliwe losowanieDziś o północy naszego czasu.
Nie ma pewności, ale raczej będzie. Losować będą obrońcy tytułu: Kim Clijsters i Novak Djoković oraz gość specjalny: John McEnroe.sheva pisze:Wiecie może czy będzie jakiś stream z losowania? W tamtym roku był i w tym też by się przydał.
Nadal - Tomic w 1R.DUN I LOVE pisze: Macie jakieś preferencje co do losowania?
Kubot - HewittMacie jakieś preferencje co do losowania?
Del Potro w ćwiartce Nadala lub Djokovicia i Federer w tej samej połówce co Rafa, ale pewnie będzie tak jak zwykle i Roger na domiar złego dostanie jeszcze w 1/4 Tsongę.DUN I LOVE pisze:Macie jakieś preferencje co do losowania?
Del Potro to może być w szesnastce Nole lub Nadala, to jest mecz na 4Rjonathan pisze: Del Potro w ćwiartce Nadala lub Djokovicia i Federer w tej samej połówce co Rafa, ale pewnie będzie tak jak zwykle i Roger na domiar złego dostanie jeszcze w 1/4 Tsongę.![]()
Bernie ma tu zrobić dobry wynik, więc takie losowanie to może niekonieczniesheva pisze: Nadal - Tomic w 1R.
Del Potro w 1/8 na pewno nie trafi ani na Nadala, ani na Djokovicia, tylko na kogoś z grupy tenisistów rozstawionych z numerami 5-8. Zapoznaj się z zasadami przydziału w losowaniach wielkoszlemowych, bo już któryś raz się mylisz.robpal pisze:Del Potro to może być w szesnastce Nole lub Nadala, to jest mecz na 4R
Jaki domiar złego? Do niedawna to mecze z Vamosem na Szlemie były przekleństwem Federera, a Djoković w połówce był w zasadzie gwarantem tego, że ten wyżej rozstawiony nie będzie musiał nawet z nim grać. Poza tym, sądząc po zeszłorocznych wynikach Szwajcarii, wciąż lepiej wygląda Djoković (oczywiście zakładając, że i Serb, i Hiszpan będą w dobrej dyspozycji). Ależ to się wam, Federastom, zmienia
Grrr, zasłyszane i zostało w głowiejonathan pisze: Del Potro w 1/8 na pewno nie trafi ani na Nadala, ani na Djokovicia, tylko na kogoś z grupy tenisistów rozstawionych z numerami 5-8. Zapoznaj się z zasadami przydziału w losowaniach wielkoszlemowych, bo już któryś raz się mylisz.
Też mam taką wizję na połówki (ciekawe, jaka jest szansa, że wszyscy wspomnieni się w nich zameldują). Murray pokazał w zeszłym sezonie, że ma czym zrobić krzywdę Serbowi. Za to jego zeszłoroczne połówki Szlemów z Rafą... no słabe były.jonathan pisze: Po zeszłorocznych wynikach i dramaturgii meczów Federera z Djokoviciem nie chciałbym, aby ta dwójka zagrała ze sobą już w 1/2 (marzę o ich pojedynku o główną nagrodę), nie życzyłbym też sobie finału Rogera z Rafą (to tu tkwi przekleństwo, o którym piszesz), a i połówka Novaka z Murray'em mogłaby być nowością w tej fazie Szlema, podobnie jak ta między Szwajcarem a Hiszpanem.
Użytkownicy przeglądający to forum: Kiefer i 15 gości