Na pewno daliby Bułgar i Serb wspaniałe widowisko, jak na Wimblu w zeszłym rokuDUN I LOVE pisze:Słaby dzień dzisiaj u Panów. Djoko pewnie zrobi swoje, a ten mecz nie wzbudza we mnie większych emocji. Tu powinien być Dimitrow.

Na pewno daliby Bułgar i Serb wspaniałe widowisko, jak na Wimblu w zeszłym rokuDUN I LOVE pisze:Słaby dzień dzisiaj u Panów. Djoko pewnie zrobi swoje, a ten mecz nie wzbudza we mnie większych emocji. Tu powinien być Dimitrow.
Mocny kandydat na top10 w następnym sezonie.DUN I LOVE pisze:Set. Kurcze, uczy się Cilić grać w tych dużych turniejach.
Na Wimbledonie też 2 ćwiartki z rzędu ogarnął.Barty pisze:Chyba w Us Open tylko. Dla mnie gra Cilica to totalny absurd - przemęczył łatwą drabinkę i nagle zaczyna grać. Mógłby chociaż już się na coś przydać i odpalić wtedy Nole w 1/2.
Gdyby faktycznie taki grał, to pewnie by wyjaśnił, a tak cały czas trzeba się skłaniać ku Novakowi.Emu pisze:Federer grający najlepszy tenis w karierze i tak wyjaśni towarzystwo.
Teraz włączyłem.Widzu pisze:Debla nikt nie ogląda?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości