Teraz proszę pana Dominika Thiema by się ogarnął i dal mi jeszcze odrobinę więcej radosci z turnieju

Tutaj najzwyczajniej w świecie wystąpił czynnik prawdopodobieństwa. To się musiało wydarzyć, biorąc pod uwagę ile razy łamał te rakiety i wylewał swoje frustracje w podobny sposób. Na te kilkaset spotkań musiał ktoś w końcu dostać z piłki czy rakiety w łeb. Na jego nieszczęście dzisiaj był to sędzia.
On 5 minut wcześniej po zmarnowaniu setowych tak samo walnął w boczną bandę tylko że akurat tam sędziego nie było.
Nie ma chyba potencjału na rekord, ale można wreszcie cieszyć się tenisem odstawiając na chwilę na bok rekordy i statystyki.
Ta akurat tylko przeszkadza i nie pełni żadnej pozytywnej roli.Michael Scott pisze: ↑06 wrz 2020, 22:26Automatyzacja zabiera ludziom pracę!Robertinho pisze: ↑06 wrz 2020, 22:25 Btw czas wreszcie pozabierać te stare/bodypozytywne pokraki z kortów, mamy XXI wiek i komputery.![]()
Zaryzykuje twierdzenie że to miedzy innymi przez gadki starego Nowaczek ma problemy z nerwami i przestaje sie kontrolować. Niepotrzebne napięcia wywoluje serbski tatulek.
A idź w diabły z Bustą.
Podczas wymiany można nawet sędziego zabić, a kary nie będzie.
DUN I LOVE pisze: ↑05 sie 2021, 23:58 Praktycznie wszystkie finały w LA mi uciekły podczas tegorocznych IO. Jestem ogromnie tym zasmucony, za 3 lata już to się nie powtórzy.
Litości, to było w ferworze walki, podczas rozgrywania punktu. Nieporównywalne sytuacje.
*2022
Użytkownicy przeglądający to forum: juniorro i 6 gości