Nitto ATP Finals 2018
Re: Nitto ATP Finals 2018
Przyjemny widok jak Novak przegrywa długie wymiany.
DUN I LOVE pisze: ↑05 sie 2021, 23:58 Praktycznie wszystkie finały w LA mi uciekły podczas tegorocznych IO. Jestem ogromnie tym zasmucony, za 3 lata już to się nie powtórzy.
Miał się zrównać rekordem z federerem, a wyjdzie na to że będzie zerem. Jak można tak się stoczyć.
Przecież Zworek to padawan jest. ;-)Novak musisz zwyciężyć na pohybel Mtenisowi.
Przecież Zworek to padawan jest. ;-)Novak musisz zwyciężyć na pohybel Mtenisowi.

Teraz będzie lepiej.
Lakukaracza, lakukaracza, dudududu!
Zginął od własnej broni Belgrad w tym gemie.
Zginął od własnej broni Belgrad w tym gemie.
Rafael Nadal, to zło, zgoda?
PS. Nie ma zgody na brak zgody.
- DUN I LOVE
- Administrator
Ale ta muzyczka jest kozacka, ktoś wie, co to za kawałek?
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Poprawione.Piotrek pisze:Przyjemny widok jak Novak przegrywadługie wymiany.
Jak Zverev nie wykorzysta faktu, że Djokovic nie ma dzisiaj pół atutu jak na razie po swojej stronie, to będzie co najmniej poziom wpadek w Szlemach.
- Wujek Toni
Dziwacznie gra Serb póki co, przypomina mi to jego najgorsze wydania przeciwko Murray'owi. W ogóle nie potrafi ruszyć Zworka po korcie, a Niemiec, poza chwilowymi skurczami, nie wygląda dzisiaj na kogoś, kto ma zamiar darować punkt z wymiany. Jak się Sasza nie zaora, to ja nie widzę dla Djokovicia powrotu do tego meczu.
"Zabrałem kiedyś Rafaela wraz z Pico Monaco na ryby. Pamiętam, że chłopcy niezwykle radowali się na myśl o spędzeniu w taki sposób tamtego poranka - lato miało się już ku końcowi i była to jedna z ostatni okazji, by złowić kilka moren przed zamknięciem sezonu. Przypominam sobie bardzo dokładnie moment, gdy Rafael próbował po raz pierwszy zarzucić swoją wędkę , siedząc na skraju barki. Samą czynność wykonał nienagannie - widać było gołym okiem, że chłopak ma do wędkarstwa talent i czerpie z niego wielką przyjemność. Mimo to nie omieszkałem zbliżyć się do mojego bratanka, po czym chwyciłem go dosyć łagodnie, acz pewnie za muskularne prawe ramię, którym to przed chwilą zarzucił energicznie żyłkę wraz ze spławikiem i rzekłem: 'Którą ręką Cię uczyłem?'" Toni Nadal, Życie moje
Nie sądzę.Piotrek pisze:Przyjemny widok jak Novak przegrywa długie wymiany.
Przyjemny widok jak wygrywa je Alex.
- DUN I LOVE
- Administrator
Spadł trochę poziom od kiedy bliżej sukcesu stanął Sasza.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
- no-handed backhand
Podoba Wam się taki push - fest? 

- DUN I LOVE
- Administrator
Wygodnie rozsiedliśmy się na 2. miejscu. 

Spoiler:
MTT Titles/Finals
Spoiler:
Mistrz woleja znowu posprzątał. Po sobie. 

Rafael Nadal, to zło, zgoda?
45% trafiania jedynką w 2 secie, trzeba to poprawić i będzie spokojniej.
MTT - OSIĄGNIĘCIA:
MTT (Singiel) - Tytuły (36) / Finały (23)
Spoiler:
- Wujek Toni
Mnie widok dwóch rosłych chłopów rzeźbiących przez środek kortu doprowadza do mdłości, ale w dzisiejszych czasach takie przepychanki mieszczą się w definicji doskonałego spotkania.no-handed backhand pisze:Podoba Wam się taki push - fest?
"Zabrałem kiedyś Rafaela wraz z Pico Monaco na ryby. Pamiętam, że chłopcy niezwykle radowali się na myśl o spędzeniu w taki sposób tamtego poranka - lato miało się już ku końcowi i była to jedna z ostatni okazji, by złowić kilka moren przed zamknięciem sezonu. Przypominam sobie bardzo dokładnie moment, gdy Rafael próbował po raz pierwszy zarzucić swoją wędkę , siedząc na skraju barki. Samą czynność wykonał nienagannie - widać było gołym okiem, że chłopak ma do wędkarstwa talent i czerpie z niego wielką przyjemność. Mimo to nie omieszkałem zbliżyć się do mojego bratanka, po czym chwyciłem go dosyć łagodnie, acz pewnie za muskularne prawe ramię, którym to przed chwilą zarzucił energicznie żyłkę wraz ze spławikiem i rzekłem: 'Którą ręką Cię uczyłem?'" Toni Nadal, Życie moje
- DUN I LOVE
- Administrator
Tak sobie myślę, że w bardzo ciekawych barwach rysowałby się styczeń po jesieni sukcesów Chaczanowa i Zvereva. Poczekajmy jednak.
MTT Titles/Finals
Spoiler:
- no-handed backhand
Taki naćpany Grabarz vs Ninja - Simon.
Osiem.
DUN I LOVE pisze: ↑05 sie 2021, 23:58 Praktycznie wszystkie finały w LA mi uciekły podczas tegorocznych IO. Jestem ogromnie tym zasmucony, za 3 lata już to się nie powtórzy.
Rzeczywiście bardzo podobny mecz do finału z Chaczanowem, tylko poziom jeszcze niższy.
8 asów.
8 asów.
Zaczęło się! Wreszcie.DUN I LOVE pisze:Poczekajmy jednak.
- DUN I LOVE
- Administrator